Ο γερμανικός Τύπος αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει με την Βόλφσμπουργκ για την απόκτηση του Ιμπραήμ Σισοκό ωστόσο ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα επισημοποιήσει τίποτα προτού αναλάβει ο νέος προπονητής.
Το θέμα του προπονητή παραμένει σε πρώτη προτεραιότητα για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν δείχνει να βιάζεται και εξετάζει προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις που έχει στα χέρια του.
Έτσι λοιπόν σε αναμονή βρίσκονται και υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι αλλά και ποδοσφαιριστές που περιμένουν την ανανέωση των συμβολαίων τους όπως ο Λίνο, ο Χακόμπο, Ρομπέρ αλλά και οι ποδοσφαιριστές με τους οποίους υπάρχει προφορική συμφωνία όπως ο Φυτανίδης, ο Σισοκό, ο Πίντο και ο Ελ Καουταρί.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!