Ο ιδρυτής της πασίγνωστης σουηδικής εταιρείας ΙΚΕΑ που έχει κατακτήσει τον κόσμο, Ίνγκβαρντ Κάμπαρντ, αποφάσισε ότι μετά από 70 χρόνια στο τιμόνι της εταιρείας πρέπει να αποσυρθεί και να παραδώσει τη σκυτάλη στο γιο του.
Ο Κάμπαρντ σε ηλικία 87 ετών σήμερα θα παραδώσει τη θέση του στο νεότερο γιο του, Ματίας Κάμπαρντ καθώς όπως λέει είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο, ενώ ο ίδιος είναι καιρός να ξεκουραστεί.
Ωστόσο, όπως τονίζει, θα συνεχίσει να προσφέρει ιδέες για την εταιρεία.
«Θα συνεχισω να περνάω χρόνο στα καταστήματα και τα εργοστάσια και να μιλάω με ανθρώπους για να επιτύχουμε ακόμα μεγαλύτερους στόχους», ανέφερε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
