Πρόκειται για τον πλέον σημαντικό κρατούμενο των ΗΠΑ αυτή τη στιγμή και η φύλαξη του είναι υψίστης σημασίας.
Ο λόγος για τον Μπράντλεϊ Μάνινγκ, τον άνθρωπο που ευθύνεται για τη μεγαλύτερη διαρροή απόρρητων στρατιωτικών εγγράφων στην ιστορία των ΗΠΑ μέσω του Wikileaks.
Ο 25χρονος συνελήφθη στις 26 Μαΐου του 2010 στο Κουβέιτ και έκτοτε κρατείται έγκλειστος σε στρατιωτική φυλακή υψίστης ασφαλείας (ναυτική βάση του Quantico) στην Βιρτζίνια σε ένα μικρό κελί χωρίς να τον βλέπει ποτέ το φως του ήλιου. Η φωτογραφία του που κυκλοφόρησε και τον δείχνει να καταφτάνει στο Fort Meade του Μέριλαντ, όπου έλαβε χώρα την Τρίτη η πολύκροτη δίκη του τον δείχνει σοκαριστικά κάτωχρο, γεννώντας ερωτηματικά σχετικά με τις συνθήκες κράτησής του.
Ο Μάνινγκ επί τρία χρόνια περνάει 23 ώρες το 24ωρο σε ένα κελί 1.80 επί 2.40, χωρίς παράθυρο και φυσικό φωτισμό (μοναδική πηγή φωτός μία λάμπα φθορίου), ενώ κάθε πέντε λεπτά ελέγχεται από φρουρούς. Επιπλέον, τη νύχτα υποχρεούται να κοιμάται γυμνός, καθώς ο στρατός έκρινε ότι ακόμη και το λάστιχο του εσωρούχου του μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο για να βλάψει τον εαυτό του.
Ο 25χρονος αντιμετωπίζει ακόμα και το ενδεχόμενο της ισόβιας κάθειρξης, εάν τελικά καταδικαστεί με την κατηγορία της προδοσίας και της υποβοήθησης του εχθρού.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΦΡΙΚΤΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ.ΤΟΛΜΑΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η΄ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?ΣΟΥΖΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ.ΑΕΚ365 ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.
"'Mπραβο'' ρε....''ανθρωπιστες'' και ''δημοκρατες'' Αμερικανοι, που κατα τα αλλα, καθε χρονο, μας βγαζετε και αποφασεις για καταπατηση ανθρωπινων δικαιωματων σε ολες τις αλλες χωρες του κοσμου, εκτος απο τη δικη σας....''προτυπο δημοκρατιας''! Αν πεση σε μια οποιαδηποτε αλλη χωρα ενα χαστουκι σε κρατουμενο, η αν του υψωσης τη φωνη σου και του δημιουργησης...''ψυχολογικα'' προβληματα, σου κανουν μια εκθεση τελος του χρονου και σε στολιζουν καλα! Ποιοι? Μα οι.....''παγκοσμιοι σεριφηδες''... ΣΥΝΕΧΕΙΑ του κοσμου!!! Εχετε ακουστα Αμερικανακια οτι ο κεθε ενας ειναι αθωος μεχρι αποδειξης του αντιθετου? Και παλι και ενοχος να ειναι, εχει τουλαχιστον στοιχειωδη ανθρωπινα δικαιωματα (αν ξερετε τι σημαινει ανθρωπος και δικαιωματα δηλαδη).
Εχθρός του έθνους κι αυτός? Φέρτε τον από δω, έχουμε καλύτερα βασανιστήρια για τέτοιους "κρατούμενους"...