Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο ισοβίτης που παραμένει δημόσιος υπάλληλος!

Η απόφαση για οριστική παύση του προϊσταμένου του λογιστηρίου του Παντείου ακυρώθηκε προσωρινά από το ΣτΕ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πριν από ένα χρόνο ο προϊστάμενος του λογιστηρίου του Παντείου Πανεπιστημίου, Αναστάσιος Κουτσοδημητρόπουλος, καταδικάστηκε σε 31 χρόνια κάθειρξη για κακοδιαχείριση 2.7 δισεκατομμυρίων δραχμών την περίοδο 1992-1998 ωστόσο μέχρι και σήμερα παραμένει... δημόσιος υπάλληλος.
Το 2005 είχε επιβληθεί στον Αναστάσιο Κουτσοδημητρόπουλο πειθαρχική ποινή οριστικής παύσης όμως λόγω της απίστευτης γραφειοκρατίας η απόφαση όχι μόνο δεν υλοποιήθηκε αλλά χθες ακυρώθηκε προσωρινά από του Συμβούλιο της Επικρατείας.
Το Γ΄ Τμήμα του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου με την υπ΄ αριθμ. 1927/2013 απόφασή του ακύρωσε την πειθαρχική ποινή και έστειλε πίσω για νέα κρίση την υπόθεση στην υπόθεση στη Σύγκλητο του Παντείου Πανεπιστημίου η για να αποφασίσει. Και αυτό γιατί σύμφωνα με τους συμβούλους της Επικρατείας, «αρμόδιο όργανο για τις πειθαρχικές περιπτώσεις των ανωτάτων διοικητικών υπαλλήλων των Πανεπιστημίων, σε πρώτο και τελευταίο βαθμό, είναι η Σύγκλητος κάθε Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΑΕΙ), η οποία ενεργεί ως υπηρεσιακό συμβούλιο».

Έτσι έστω και τυπικά-προσωρινά ο καταδικασθείς προϊστάμενος του λογιστηρίου του Παντείου παραμένει δημόσιος υπάλληλος.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ