Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

"Και την ψυχή μου για τον ΟΦΗ"


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ευτυχής για την επικείμενη συνεργασία του με τον ΟΦΗ, δήλωσε ο Παύλος Δερμιτζάκης κατά την άφιξή του, αργά το απόγευμα της Τετάρτης, στο αεροδρόμιο "Ν. Καζαντζάκης" του Ηρακλείου."Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Ηράκλειο που είναι ένα οικείο μέρος. Ήρθα για να επισημοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ εμού και της ΠΑΕ ΟΦΗ. Γνωρίζω που έρχομαι, γνωρίζω το βάρος της φανέλας αλλά και τις ευθύνες που έχει αυτό το σωματείο. Πιστεύω ότι θα δώσω ότι μπορώ, και την ψυχή μου για να εκπληρώσουμε όλοι μαζί τον στόχο που θα οριοθετήσουμε. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και φυσικά την αγάπη του κόσμου. Εύχομαι να σταθώ αντάξιος όλων", είπε αρχικά ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι είναι αποδεκτός και από τον κόσμο του ΟΦΗ, ο 43χρονος τεχνικός απάντησε: "O κόσμος δείχνει ότι εκτιμά κάποια πρόσωπα που έχουν περάσει από έναν τόπο και τα οποία πιστεύω ότι όχι μόνο δεν έχουν δημιουργήσει πρόβλημα, αλλά αντιθέτως έχουν προσφέρει. Για εμένα προσωπικά μέτρησε πολύ η στήριξη του κόσμου ώστε να δώσω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου προκειμένου να δικαιώσω εκείνον και τη διοίκηση".

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ