Στον ημιτελικό του Κυπέλλου Γυναικών στην Γαλλία, η Λιόν επικράτησε με 6-5 στα πέναλτι της Μονπελιέ με τον διαιτητή να εκτιμά πως στο τελευταίο πέναλτι των ηττημένων η μπάλα δεν είχε περάσει την γραμμή. Το ριπλέι όμως δεν δικαίωσε τον διαιτητή και η γυναικεία ομάδα της Λιόν, παρότι ευνοήθηκε, ζήτησε να επαναληφθεί ο αγώνας!
Σε ανακοίνωση της η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει το εξής: "Η Ολιμπίκ Λιόν επιβεβαιώνει ότι προσφέρει στην Μονπελιέ επανάληψη του ημιτελικού του Κυπέλλου για λόγους fair play και λαμβάνοντας υπόψιν τις καλές σχέσεις ανάμεσα στους συλλόγους. Όπως έκανε η Άρσεναλ και ο Αρσέν Βενγκέρ το 1999".
Υπενθυμίζεται πως το 1999 ο Αρσέν Βενγκέρ ζήτησε επανάληψη αναμέτρησης με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο Αγγλίας, αφού η ομάδα του κέρδισε 2-1 έχοντας πετύχει το δεύτερο γκολ με αντίπαλο παίκτη τραυματία. Ο Νουάνκο Κανού σέντραρε για τον Όφερμαρς, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Αλσατός πήρε το βραβείο fair play από την UΕFA για τη χειρονομία του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αν αποφάσιζε να το κάνει αυτό και ο χάρτινος, θα έπαιζε κάθε παιχνίδι του 2-3 φορές τουλάχιστον. Ακόμα κι αν δεν ήθελε να ευνοηθεί, τα κοράκια έχουν κάτι σαν αυτοματισμό, όταν βλέπουν ερυθρόλευκη φανέλα να την ευνοούν, λες και το στραγάλι πάει μόνο του.
ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗ!! ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΤΕ? ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΡΙΓΕΣ? ΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΟ ΚΑΙ ΑΣΠΙΛΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ? ΠΙΠΕΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.
Μακάρι αυτά νσ γίνονται πιο συχνά και όχι κάθε 15 χρόνια :). Μπράβο στη Λυών!
ΓΥΝΑΙΚΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΡΧ@ΔΙΑ................ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΤΙΝΟ ............30 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΥΔΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.........ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!!!!!