Στο διάστημα που αγωνίστηκε στον Ατρόμητο, ο Βαγγέλης Μάντζιος δεν προσέφερε απολύτως τίποτα ωστόσο υπάρχουν ομάδες στην Super League που θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους και μια από αυτές είναι ο Πανιώνιος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα SPORTDAY, άνθρωποι του Πανιωνίου έκαναν μια διερευνητική επαφή με τον 30χρονο επιθετικό ο οποίος τις επόμενες μέρες θα μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο. Σημειώνεται πως στο παρελθόν, ο Πανιώνιος είχε προσπαθήσει να αποκτήσει τον Μάντζιο και τώρα πολλά θα κριθούν από τα χρήματα που θα ζητήσει ο ποδοσφαιριστής.
Στον Πανιώνιο ψάχνουν για επιθετικό μιας και ο Λεωνίδας Καμπάνταης ταλαιπωρείται συχνά από μυϊκούς τραυματισμούς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!