Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ έχει ολοκληρώσει τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις και πλέον γίνονται συζητήσεις για το χτίσιμο της νέας ομάδας ενόψει Α2. Μάλιστα, η Ένωση έχει αποφασίσει μετά την χθεσινή συνάντηση παραγόντων και Ζιάγκου να κρατήσει τον βασικό της κορμό και να προχωρήσει σε προσθήκες που θα κάνουν την διαφορά.
Από εκεί και πέρα οι παίκτες έχουν το βλέμμα στο φιλικό της Κυριακής, όπου η Ένωση θα δείξει με αυτό το κοινωνικό της πρόσωπο, αφού η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη «ΦΛΟΓΑ», έναν σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.Να θυμίσουμε πως η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κοντόπευκου με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής (Κ.Α.Π). Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
