Στο ραντεβού μεταξύ του Βασίλη Δημητριάδη, του Ράφικ Τζιμπούρ και του μάνατζερ του παίκτη, ξεκαθαρίστηκε ότι ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός δεν έχει καμία τύχη παραμονής στην ΑΕΚ και θα πρέπει να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πράγμα που την δεδομένη στιγμή μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο, καθώς ο Τζιμπούρ απουσιάζει από την ενεργό δράση για καιρό, ωστόσο αποτελεί την μοναδική λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Ύστερα λοιπόν και από την χθεσινή συνάντηση, αναλαμβάνει δράση ο Γιάννης Λυπημένος, ο οποίος από σήμερα κιόλας προχωράει τις επαφές του για να μπορέσει ο πελάτης του να βρει ομάδα.
Όπως διαμήνυσε ο Λυπημένος στον Δημητριάδη, έχει ήδη στα χέρια του κάποιες προτάσεις που εξετάζει από ευρωπαϊκούς συλλόγους και δεν μιλάμε για οικονομικές προσφορές, αλλά για ομάδες που θα ήθελαν να δοκιμάσουν τον Γαλλολαγερινό και εν συνεχεία να μιλήσουν για την απόκτηση του. Μάλιστα, όπως ο ίδιος ο εκπρόσωπος του παίκτη ισχυρίζεται, δεν αποκλείεται αυτές οι συζητήσεις να ξεκινήσουν από σήμερα κιόλας, καθώς θα ήταν ευχής έργον (για τον πελάτη του κυρίως) να βρεθεί ομάδα που θα εντάξει στο πρόγραμμα της τον Τζιμπούρ, από την προσεχή Δευτέρα, ώστε να αρχίσει να προπονείται και πάλι, με σκοπό ο παίκτης να μην μείνει πίσω και να χάσει την θέση του στην Εθνική Αλγερίας.
Από την πλευρά της η ΑΕΚ έχει ξεκαθαρίσει ότι επιτρέπει στον παίκτη να δοκιμαστεί σε όποιο σύλλογο θέλει και να φέρει πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ, χωρίς όμως ακόμα να έχει οριστεί το ακριβές αντίτιμο ενδεχόμενης μεταγραφής. Η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να βοηθήσει... αλλά και να βοηθηθεί με κάθε είδους μεταγραφή. Πρώτος στόχος είναι η πώληση του παίκτη τον Γενάρη, ώστε να βάλει άμεσα κάποια χρήματα στο ταμείο της. Όμως γνωρίζοντας ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, λόγο της αγωνιστικής απραξίας του παίκτη, δεν θα έλεγε όχι και στον δανεισμό του. Εφόσον καταφέρει δηλαδή ο Τζιμπούρ και πείσει κάποιον σύλλογο, στον οποίο θα δοκιμαστεί και στραφεί επίσημα προς την ΠΑΕ, δεν θα απέρριπτε πρόταση δανεισμού τον Ιανουάριο με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Ουσιαστικά η Ένωση έχει εξουσιοδότηση τον Γιάννη Λυπημένο να κάνει ότι μπορεί και να πάρει τον Τζιμπούρ από την ΑΕΚ, είτε με κανονική μεταγραφή, είτε με δανεισμό και οψιόν αγοράς, ώστε και οι δύο πλευρές να είναι ευχαριστημένες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
