Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Και πάλι… Ζόνας

Δημοσίευμα από την Βραζιλία στέλνει τον επιθετικό της Γκρέμιο στην ΑΕΚ, ωστόσο ο Δημήτρης Τζάλας και ο μάνατζερ του, το διέψευδαν μέσω του aek365,gr


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το όνομα του Ζόνας συνεχίζει να παίζει δυνατά στα μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν την ΑΕΚ, παρά τον τραυματισμό του, με τους Βραζιλιάνους να δίνουν την δική τους συνέχεια σε αυτή την υπόθεση. Δημοσίευμα της εφημερίδας «Futebolinterior», αναφέρει χαρακτηριστικά στον τίτλο του: «Bye-Bye. Ο δεύτερος σκόρερ του Μπραζιλεράο πρέπει να φύγει για ελληνικό σύλλογο», για να συνεχίσει: «Ένας από τους δύο ξεχωριστούς παίκτες της Γκρέμιο στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, ο επιθετικός Ζόνας, αφήνει το Απερτούρα και φεύγει την περίοδο των μεταγραφών του Γενάρη. Ο σύλλογος που ενδιαφέρεται είναι η ΑΕΚ». Παράλληλα αναφέρουν παλιότερες δηλώσεις του μάνατζερ του και αδερφού του, Τιάγκο Ολιβέιρα, που έλεγαν ότι η ΑΕΚ θα επανέλθει ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, διαψεύδοντας οποιοδήποτε σενάριο για την μεταγραφή του στην Μπορντό.

Ωστόσο, το παραπάνω δημοσίευμα ήρθε να διαψεύσει με δηλώσεις του στο aek365.gr ο Δημήτρης Τζάλας και ο εκπρόσωπος του. Σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο της εταιρίας μάνατζερ που έχει αγοράσει τα δικαιώματα του Ζόνας, ξεκαθάρισε: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Με την ΑΕΚ σταματήσαμε κάθε επαφή γιατί δεν είχε τα χρήματα να αγοράσει τον παίκτη. Τώρα μόλις έφυγα από το Πόρτο Αλέγκρε, είχα συνάντηση με τον παίκτη για να δω την κατάσταση του και είμαι με τον αδερφό του, ο οποίος δεν γνωρίζει και εκείνος κάτι. Πολύ δύσκολα κάποια ομάδα θα ενδιαφερθεί τώρα για τον Ζόνας. Θέλει τουλάχιστον 30 μέρες ακόμα για να μπει στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του Τζάλα.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ