Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κλήρωση λαχανόκηπων στο ΑΠΘ

5000 άτομα έχουν υποβάλει αίτηση


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την Μεγάλη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι στο αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης θα γίνει κλήρωση και 150 τυχεροί θα αποκτήσουν λαχανόκηπο στο αγρόκτημα του ΑΠΘ στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και των δράσεων για το «Οικολογικό Πανεπιστήμιο».
Σημειώνεται πως περίπου 5000 Θεσσαλονικείς έχουν υποβάλει αίτηση για έναν από τους λαχανόκηπους ενώ η έκταση του κάθε λαχανόκηπου είναι 100 τμ και το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα ανέρχεται σε 120 ευρώ ετησίως, με δικαίωμα παραμονής κάθε καλλιεργητή έως τρία χρόνια.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ