Η τραγική κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ και η αγωνιώδης προσπάθεια για την σωτηρία της, σε όλα τα επίπεδα, φαίνεται ότι φέρνει κοντά και πρωταγωνιστές της ιστορίας των τελευταίων χρόνων, που μέχρι πολύ πρόσφατα δεν αντάλλασαν ούτε... καλημέρα. Ο λόγος για Ντέμη Νικολαΐδη και Σταύρο Αδαμίδη.
Οι δυο πρώην πρόεδροι, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια που χαρακτηρίζεται κι από την δραστηριοποίηση του Νάσου Θανόπουλου και παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις για την παραμονή της ΑΕΚ στην Σούπερ Λίγκα. Όμως έχει ενδιαφέρον και το ότι έχουν βελτιώσει πολύ και τις προσωπικές τους σχέσεις.
Οι επαφές τους το τελευταίο διάστημα είναι συχνές. Σε επίπεδο συνεννόησης και ενημέρωσης μεταξύ τους, για τις κινήσεις που κάνουν, ο καθένας όπου μπορεί, για να μείνει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα.
Στην πραγματικότητα, είναι οι μόνοι που το παλεύουν από όσους είχαν σχέση με την ΑΕΚ της μετά 2004 εποχής. Εννοούμε το παλεύουν μεθοδευμένα και ...χτυπάνε συγκεκριμένες πόρτες που ξέρουν ότι αν ανοίξουν μπορούν να βρουν μεγάλη βοήθεια στην προσπάθεια τους.
Σαφώς και τους ενδιαφέρει και το προσωπικό τους ζήτημα, σε περίπτωση πτώχευσης της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά αυτό είναι καθ' όλα θεμιτό. Ειδικά εφόσον ταυτίζεται με τον κοινό στόχο της σωτηρίας της ΑΕΚ. Και μέσα σε αυτά τα πλαίσια, έχουν βρει πλέον και τον κώδικα επικοινωνίας μεταξύ τους.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Η μόνη μου ελπίδα για να γίνει κάτι στην ΑΕΚ είναι ο Ντέμης. Από όλους αυτούς τους περίεργους, μόνο ο Ντέμης αγαπάει πραγματικά την ομάδα, και το έχει αποδείξει. Του έχω εμπιστοσύνη.
καλα,αμα μιλαει ο Ντεμης με τον καταστροφεα της ομαδας μας μικρενει επικινδυνα στα ματια μας!!
Και γιατί ρε ΝΤΕΜΗ και ΑΡΔΑΧΜΙΔΗ δεν παλεύατε πριν ένα χρόνο ωστε να μην είμαστε με το ένα πόδι στην Β εθνική και με το άλλο στη Γ. ;
Φυσιολογικότατο φαίνεται όταν βλέπουν πως οι ουσιαστικοί υπεύθυνοι προσπαθούν να κρατήσουν πλαγίως και μέσω Τίγρη την θέση τους στην ομάδα και τους πετούν στον λάκκο. Το θέμα όμως είναι να βρουν και λεφτά όμως γιατί αλλιώς παρατείνουν απλά ένα προδιαγεγραμμένο τέλος...
Ντέμη, στο τέλος θα σβήσεις την ιστορία σου στην ΑΕΚ με τα ίδια σου τα χέρια. Αν υπάρχει ίχνος αξιοπρέπειας μείνε μακριά από τους βιαστές της ομάδας μας!
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ και η καλη ΩΡΑ βοηθαει
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ
Dear all: Πάμε φυλακή. Τι λέτε ρε; Το πάρτυ τελείωσε. This is korydallos.
KAI BΡΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΝΤΕΜΟΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2004-2013 ΗΤΑΝ ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΠΑΣΤΗ ΔΗΛ.2004-2008 ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΤΡΕΛΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (ΟΠΟΥ Η ΑΕΚ ΕΠΡΕΠΕ ΝΕ ΕΙΧΕ ΣΒΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΟΣ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΣ ( ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΥΠΟΥ ΖΟΥΠΑ ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2004-2008 ΤΩΝ ΤΡΕΛΩΝ ΕΣΟΔΩΝ) . ΤΩΡΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΑΔΕΛΦΩΜΕΝΟΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΝΤΕΜΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ ΑΔΑΜΙΔΑΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗ ΦΥΛΑΚΑ !... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Β'ΕΘΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Β' ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΤΟΧΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ !
Όμως ο Παππάς και οι άλλοι μέτοχοι (Νοτιάς, Πόλυς, ακόμα και Κανελλόπουλος) που επιμόνως επιθυμεί συμπαραστάτες ο Τίγρης γιά να φτιάξουν τη Νέα ΑΕΚ σε ποιά περίοδο ανήκουν, στην ενιαία η την σπαστή;
ΣΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ! ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟΝ ΕΤΟΣ 2004 ΟΙ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ...ΝΤΕΜΗΣ -ΠΑΠΠΑΣ -ΝΟΤΙΑΣ-ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΟΛΥΣ -ΚΙΝΤΗΣ Κ.Α ....
Φτιάχνεται η ομάδα του Κορυδαλλού ;
ΚΑΚΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΟΙ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ.
τρεχτε να σωθειτε!!! 170εκ χρεη μαγκες! ή μενουμε στην Β και τα βαζετε ή παμε στην Γ με την ΑΕΚαρα καθαρη και εσας φυλακη....Διαλεχτε!! Εγω παντως ειμαι υπερ της Γ καθαρης και με το κεφαλι ψηλα, και εσας στον τακο!
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛΙ 33 ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ? ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ ΤΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ.