Μπάλαμπαν, Σμόγιε και Λάτκα έκαναν θεραπεία όλη την εβδομάδα αλλά από σήμερα θα μπουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων λύνοντας έτσι τα χέρια του Εμίλιο Φερέρα που αποκτά αρκετές λύσεις. Οι τρεις παίχτες υπολογίζονται κανονικά για το παιχνίδι με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη αφού μέχρι την Κυριακή θα έχουν αρκετές προπονήσεις στα πόδια τους.
Αντίθετα ο Ρεκόμπα συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις. Ο Ουρουγουανός θα προσπαθήσει να ανεβάσει ρυθμούς στην σημερινή προπόνηση αλλά αν δεν τα καταφέρει πολύ δύσκολα θα δώσει το παρών στο παιχνίδι με τον «Γηραιό». Και ο ίδιος πάντως δεν επιθυμεί να πιέσει πολύ το πόδι του με τον κίνδυνο να χρειαστεί να μείνει ακόμα περισσότερο εκτός δράσης.
Ο άλλος Ουρουγουανός, Φαμπιάν Εστογιανόφ, θα βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή και μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής αλλά δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός. Ο Εμίλιο Φερέρα θεωρεί πως αυτή τη στιγμή ο Εσογιανό είναι έτοιμος για περίπου 30 με 35 λεπτά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
