Ανακοινώθηκε η ομάδα που θα πάρει μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην, το οποίο θα γίνει στο Αϊβαλι της Τουρκίας στις 20 Απριλίου. Η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί από πέντε αθλητές. Πρόκειται για τους Στράτο - Γιώργο Κελεπούρη (Φίλιππος Β.)και Σάββα Κραβαριώτη (ΑΕΠ Ολυμπιάς Πατρών) και τις αθλήτριες Αθανασία Βαΐτση (ΓΑΣ Ιλισσός), Καλλιόπη Καρρά (ΑΟΑ «Ο Κόνδωρ») και τον έφηβο Γιάννη Βαΐτση (ΓΑΣ Ιλισσός).
Παράλληλα η Επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού πρότεινε και το διοικητικό συμβούλιο αποδέχθηκε την πρόταση για την ομάδα που θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο βάδην, στις 19 Μαΐου. Σε αυτήν θα πάρουν μέρος οι Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (Φωκιανός Καρδίτσας), Δέσποινα Ζαπουνίδου (ΑΟ Πεύκης) για την κατηγορία Ανδρών - Γυναικών και Κώστας Ντεντόπουλος (ΑΕΠ Ολυμπιάς Πατρών) και Ζαχαρίας Τσαμουδάκης (ΓΑΣ Ιλισσός) για την κατηγορία των εφήβων.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
