Μια και σήμερα έμεινε για το παιχνίδι της Εθνικής με το Λουξεμβούργο και πλην των Σειταρίδη και Σαμαρά οι οποίοι θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας, οι υπόλοιποι εμφανίζονται πανέτοιμοι για να αγωνιστούν.
Στην σημερινή προπόνηση οι Μόρας, Γκέκας και Τοροσίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας κάποιων μικροενοχλήσεων, ωστόσο το συγκεκριμένο γεγονός δεν είναι ικανό να τους στερήσει την συμμετοχή. Από εκεί και πέρα στην διάθεση του Γερμανού επιστρέφουν οι Αβραάμ και Κυργιάκος οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους. Στα της προπονήσης οικογενειακό διπλό περιλάμβανε η σημερινή ημέρα, με τον Ρεχάγκελ να μην αποκαλύπτει τα πλάνα της αρχικής ενδεκάδας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
