Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Μόνο νίκη με Ψυχικό»

Ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης μίλησε για το ματς με το Ψυχικό, αλλά και την πρώτη θέση


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης μίλησε στην «ΩΡΑ των σπορ» για τη νίκη των Εξαρχείων, αλλά και για τις πιθανότητες να κατακτήσει η ΑΕΚ την πρωτιά στον όμιλο. "'Ημασταν αρκετά συνειδητοποιημένοι, αφού θέλαμε με κάθε τρόπο να διασφαλίσουμε την δεύτερη θέση που οδηγεί στο μπαράζ".

Για το "θαύμα" της πρώτης θέσης: "Είναι γεγονός και δεν το κρύψαμε ποτέ, ότι θέλαμε εξ αρχής την άνοδο και θέλουμε την άνοδο, όπως κι αν έλθει αυτή. Αυτό είναι το ζητούμενο. Θέλουμε βέβαια και την πρωτιά. Αυτό δεν είναι πια στο χέρι μας. Δεν θα το χαρακτήριζα θαύμα. Είναι πάντα ένας στόχος η πρωτιά. Απλά, το Ψυχικό βάσει συγκυριών έχει τον πρώτο λόγο. Προέχει να κερδίσουμε το Σάββατο όμως στη Ζωφριά. Από κει και πέρα, αν έλθει κάποιο «δώρο», δεν θα το αφήσουμε...".

Για την επόμενη ημέρα: "Όλοι όσοι βρισκόμαστε στην ομάδα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Όλοι οι παίκτες, όλο το τεχνικό επιτελείο, δουλεύουμε σκληρά. Είναι προφανές ότι δεν έχουμε καιρό για χάσιμο. Δεν προλαβαίνουμε να πανηγυρίσουμε. Η νίκη επί του Αετού ανήκει ήδη στο χθες. Παρότι αντιμετωπίσαμε μία μπασκετική ομάδα, με αρχές. ‘Ηταν σημαντική νίκη. Δεν μας επιτρέπεται όμως χαλάρωση. Προχωράμε. Έχουμε δρόμο..."

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ