Quantcast
NEWS
4 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κούγιας: Ακόμη και με ισόβια κινδυνεύουν πρώην πρόεδροι της ΑΕΚ

Τη νομική του άποψη καθώς και τις πληροφορίες που έχει για την υπόθεση της ΑΕΚ κατέθεσε ο γνωστός ποινικολόγος

Tη δική του άποψη και τις δικές του πληροφορίες, για το θέμα της ΑΕΚ, κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας. γνωστός ποινικολόγος επικοινώνησε με τον Sentra και υποστήριξε:

«Η προανάκριση έχει ολοκληρωθεί, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον τους από τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη και έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι «άπαντες κατηγορούνται για εγκλήματα σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, ανάμεσα στα οποία είναι και η μη απόδοση ΦΠΑ που θεωρείται υπεξαίρεση και επισείει ποινή μέχρι και ισόβιας κάθειρξης, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου».

Ο Αλέξης Κούγιας, εξάλλου, αναφέρθηκε και στην αυτόβουλη παρουσία του Ανδρέα Δημητρέλου στην ΓΑΔΑ, επισημαίνοντας ότι «προφανώς ενημερώθηκε και φρόντισε να δώσει το παρών μόνος του, κάτι που είναι θετικό γι αυτόν, αφού δεν μπορεί να θεωρηθεί ύποπτος φυγής».

Τόνισε, πάντως, ότι η περιπέτειά του θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, σε περίπτωση που ήταν πρόεδρος διοίκησης Πρωτοδικείου, αφού τότε «θα είχε ευθύνη μόνο για τα χρέη της δικής του προεδρίας και όχι και των προηγούμενων, όπως συμβαίνει τώρα».

Σημειωτέον ότι, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο Αλέξης Κούγιας... «όλοι οι πρόεδροι έχουν την ευθύνη για την περίοδο που βρισκόταν ο καθένας στη συγκεκριμένη θέση και ο τελευταίος για όλους τους προηγούμενους».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ