Ένας 41χρονος Νεοϋορκέζος από το Λονγκ ΆιλαντΛ κινδυνεύει με πρόστιμο έως και 500 δολάρια, ή ακόμη χειρότερα 30 μήνες φυλάκιση. Κι όλα αυτά επειδή γελούσε δυνατά στο σπίτι του!
Ο άντρας πήρε δύο κλήσεις από την αστυνομία, ύστερα από καταγγελία γείτονά του για πολύ δυνατό γέλιο στις 6 το πρωί με ανοιχτό το παράθυρο και διατάραξη κοινής ησυχίας.
Ο νεοϋορκέζος Ρόμπερτ Σκιαβέλι είπε ότι ο γείτονάς του τον κοροϊδεύει συστηματικά για το χαρακτηριστικά έντονο γέλιο του.
Ο δικηγόρος του, Άντριου Καμπανέλι, είπε ότι ο πελάτης του παθαίνει συχνά σπασμούς ως αποτέλεσμα νευρολογικών προβλημάτων, αλλά αρνήθηκε ότι το γέλιο του είναι ηχηρό ή θορυβώδες.
«Είναι σαν ένας μεγάλος αρκούδος, δεν γελάει δυνατά» είπε ο ίδιος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
