Έντονα προβληματισμένος ήταν σήμερα ο Έβαλντ Λίνεν, καθώς ο Γερμανός τεχνικός βλέπει πολλούς από τους ποδοσφαιριστές του να έχουν δεχθεί πολλές κάρτες και να βρίσκονται στο όριο, με κάποιους από αυτούς να κινδυνεύουν να μείνουν εκτός ακόμα και για δύο ματς. Ήδη θα αναγκαστεί να παρατάξει την ομάδα του χωρίς τον Ρότζερ Γκερέιρο σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια και το ενδεχόμενο να χάσει και άλλον ή ακόμα και άλλους παίκτες, φαντάζει... καταστροφικό. Ο Γερμανός τεχνικός συζήτησε σήμερα γι' αυτό το θέμα με τους άμεσους συνεργάτες του, μελετώντας προσεκτικά την... κατάσταση του κάθε ποδοσφαιριστή και το πόσες κάρτες «κουβαλάει» ο καθένας.
Από τους λεγόμενους βασικούς απέχουν μία κάρτα από την τιμωρία αρκετοί, με τους Φούντα, Κορδέρο, Φέτση και Κουτρουμπή να κινδυνεύουν με τιμωρία δύο αγωνιστικών, καθώς, έχουν από τουλάχιστον 6 έκαστος (Φούντας και Κορδέρο έχουν 8). Το να παίξει η ΑΕΚ σε δύο από τα ματς που απομένουν χωρίς κάποιους εξ αυτών προβληματίζει πολύ τον Λίνεν, αφού μιλάμε για παίκτες που δείχνει πως εμπιστεύεται από την πρώτη μέρα που ήρθε στην «Ένωση» και πιθανή απουσία τους θα τον αναγκάσει να αναθεωρήσει τα πλάνα του και να ψάξει για λύσεις εκ των έσω, ώστε να καλύψει το κενό τους. Να σημειωθεί πως οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν απουσία λόγω τιμωρίας και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μιας και έχει αποφασιστεί να εκτίσει εκεί την ποινή του ο Παύλος Μητρόπουλος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Λίνεν κοινώς την έχεις κάτσει..και μαζί σου και εμείς. Κοίτα να κατεβασεις την ομαδα προετοιμασμένη την Κυριακή. Βάλε τον Κατίδη παλι μεσα βασικό, τωρα είναι η ώρα να παίξει. Μαζί με Πετρόπουλο να σπαει μπάλα (σε ποιον άραγε), και όλοι οι υπόλοιποι δεν ανεβαίνουν το κεντρο ακόμα και αν έχουν αεροδιαδρομο. Αεροπορία και ότι κατσει. Και πες στα παιδιά μας ότι όταν κολλάει το μυαλό τη μπάλα τη βαράς για να τη σκασεις (με τόση δύναμη) και δεν κανεις τρίπλα ή πασα σε συμπαίκτη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ που τον πιεζουν. Ασε τις καρτες να τις μετρήσουμε τη Δευτερα.