Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η σιωπή χρυσός...

Του Γιώργου  Νικολάου (Βy basketblog.gr)

Eτούτες τις (κρίσιμες) ώρες η ΚΑΕ ΑΕΚ αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης κι αυτό είναι πανθομολογούμενο. Η άκρα κριτική -τουλάχιστον από την πλευρά μας- για το χθεσινό γεγονός, ήτοι ο “αυτοαποκλεισμός” από το Κύπελλο Ελλάδος, θα αφορά στην “επόμενη ημέρα”. Το οδυνηρό χθες, πέρασε.  Απαντες οφείλουν ετούτες τις ώρες να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους και να προχωρήσουν σε πράξεις. Οι “κορώνες” του τύπου για ...όλα φταίνε οι άλλοι δεν πιάνουν στην FIBA!

Στη FIBA, κύριε Δημήτρη Καρβέλα, και όχι στην “ευρωπαϊκή ομοσπονδία”!  Αν καταγράφηκαν ορθώς οι δηλώσεις ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ ΑΕΚ τόνισε προς το ραδιοσταθμό “Aθλητικό Metropolis”: “Δυστυχώς, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία εξυπηρετεί ατζέντες και όχι ομάδες”. Προφανώς, ο κ. Καρβέλας υπέπεσε σε φραστικό φάουλ, καθώς ήθελε να πει “Παγκόσμια Ομοσπονδία” (σ.σ. η αλληλογραφία γίνεται μεταξύ ΚΑΕ-Λαμπρόπουλου και Πατρίκ Μπάουεμαν!). Ο κ. Καρβέλας είτε από σύγχυση (σ.σ. λογικό και  ανθρώπινο με όσα συνέβησαν χθες), είτε από άγνοια από τη μία εκθειάζει την ελληνική ομοσπονδία του Βασιλακόπουλου για τη στάση της απέναντι στην ΑΕΚ κι από την άλλη κατηγορεί την ευρωπαϊκή ομοσπονδία του... Βασιλακόπουλου!

Ο κ. Καρβέλας (και πιθανότατα δεν ζήτησε κι ο καλός συνάδελφος εξηγήσεις) δεν διευκρίνισε τί εννοούσε όταν έλεγε ότι η “ευρωπαϊκή ομοσπονδία εξυπηρετεί ατζέντες”. Για ποιες... ατζέντες μίλησε ο κ. Καρβέλας; Εχουν κρυφές ατζέντες (κατά της ΑΕΚ) στο συρτάρι τους η FIBA Europe ή η FIBA; Και για ποιο λόγο; Εκτός κι αν ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ ήθελε να πει... ατζέντηδες! Μάνατζερ παικτών δηλαδή. Σε κάθε περίπτωση, το θέμα της ΑΕΚ είναι πολυσύνθετο και επιπλέον απαιτεί ευαισθησία. Το γνωρίζουν καλύτερα αυτό ο μεγαλομέτοχος, οι συνεργάτες του και ενδεχομένως κι ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάμπης Καραμανλής, ο οποίος έχει πλέον στα χέρια του την ΑΕΚ και με δικαστική απόφαση. Και δεν είναι προσωρινός. Αυτό για την ιστορία.

Τα λίγα λόγια ασήμι, η σιωπή χρυσός...




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ