Μια μέρα επιπλέον ρεπό θα απολαύσουν οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι», μετά τη νίκη του Σαββάτου θα έχουν στην διάθεσή τους και τη Δευτέρα για να ξεκουραστούν και να φορτώσουν μπαταρίες, ενόψει της δύσκολης συνέχειας και της αναμέτρησης με τον Αμύντα. Η Βασίλισσα δείχνει πως βρίσκει ρυθμό σταδιακά και σίγουρα ο Βαγγέλης Ζιάγκος επιθυμεί το σερί μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος, ώστε η ομάδα του να καταφέρει να πάρει απευθείας το εισιτήριο της ανόδου.
Καπετζόγλου και Βαβάτσικος (σ.σ. έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα) είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ενωσίτης τεχνικός, ωστόσο επικρατεί αισιοδοξία από το ιατρικό τιμ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
