Μέχρι στιγμής οι επιθετικοί της Ξάνθης έχουν απογοητεύσει. Μόλις τρία γκολ σε 6 ματς είναι πολύ λίγα παρότι έχουν δώσει εφτά βαθμούς στην ακριτική ομάδα. Από αυτά τα τρία γκολ το μόνο που έχει σημειώσει επιθετικός είναι αυτό του Πόι την προηγούμενη αγωνιστική και γενικά παρότι δεν είναι καθαρόαιμο φορ είναι ο μόνος που έχει ικανοποιήσει μέχρι στιγμής με την απόδοση του.
Οπότε λογικό είναι στην Ξάνθη να θέλουν να κρατήσουν τον μοναδικό επιθετικό που έχουν να ταλαιπωρεί τις αντίπαλες άμυνες και ετοιμάζονται να του προτείνουν να ανανεώσει το συμβόλαιο του που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.
Πάντως αυτό δεν θα γίνει άμεσα αλλά σίγουρα πριν τον Ιανουάριο όταν και ο παίχτης θα μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος του το συμβόλαιο του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
