Για πάνω από 25 λεπτά κάθισε και μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Έβαλντ Λίνεν έχοντας... ορεξη να μιλήσει για όλα. Στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα δεν έκανε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε, αλλά και στην κούραση. Παράλληλα, χρέωσε (!) στον Κατίδη το χαμένο πέναλτι και την ευκαιρία που έχασε, ενώ τόνισε πως ίσως δεν έπρεπε να μπει ο Σταματής στον αγώνα, αλλά ο Παυλής! Αναλυτικά ο Λίνεν είπε στη συνέντευξη Τύπου:
«Δεν πρόκειται να απολογηθώ για το αποτέλεσμα. Νομίζω πως είδαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα έπαιξε καλά, όπως κάναμε τις τελευταίες εβδομάδες και από το πρώτο λεπτό καταφέραμε να παράγουμε ευκαιρίες. Είχαμε και ένα διάστημα με πολλές ευκαιρίες. Ακόμα όμως δεν είμαστε σε θέση να μετατρέψουμε ένα καλό παιχνίδι σε γκολ. Είχαμε 2-3 εκπληκτικές ευκαιρίες. Χάνουμε καμία φορά μεγάλες ευκαιρίες, όταν δεν δίνει γρήγορα την μπάλα ένας παίκτης στον άλλο στην επίθεση. Θα πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι και επικίνδυνοι στις τελικές πάσες. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε σπουδαία προσπάθεια και στην άμυνα και στην επίθεση. Όλοι έδωσαν πολύ ενέργεια, όλοι τα έδωσαν όλα, αλλά τελικά βάλαμε μόνο ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε για λίγο τον έλεγχο του ματς. Δεν τους δώσαμε ευκαιρίες. Δεν νομίζω πως αμυνθήκαμε άσχημα. Αλλά απλώς εμείς στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά όσο στο πρώτο ημίχρονο. Κάθε δέκα λεπτά, κάναμε ευκαιρίες. Ενώ στο πρώτο κάναμε ανά δυο λεπτά. Ήταν μια δυνατή μάχη στο δεύτερο ημίχρονο. Χάσαμε τον Γκερέιρο που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Και από την πετυχημένη ομάδα της προηγούμενης εβδομάδας, έλειπαν ήδη δυο παίκτες. Γενικώς πάντως, ήταν ένα άλλο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, απ' ότι στο πρώτο. Βεβαίως είχαμε και πάλι δυο καλές ευκαιρίες για γκολ. Ο Κατίδης μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα θα έπρεπε να σκοράρει, είχε πολλές επιλογές. Ενώ όπως εκτέλεσε το πέναλτι, ακόμα και εγώ θα το είχα αποκρούσει. Έκανε ακριβώς ότι δεν έπρεπε να κάνει στην εκτέλεση του φάουλ. Το είχαμε δουλέψει. Είναι όμως νέοι παίκτες, χωρίς εμπειρία. Έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες. Το 80% της ομάδας, θα μπορούσαν να ήταν παιδιά μου. Και δυστυχώς έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρουμε την νίκη. Μια νίκη που την αξίζαμε. Αξίζαμε την νίκη, απλώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο φρέσκοι. Ήταν απαραίτητο να αλλάξουμε το σύστημα. Αν δεν αλλάζαμε το σύστημα δεν μπορούσαμε καθόλου να ελέγχαμε τον ρυθμό. Είχε ο αντίπαλος τρεις παίκτες στην
μεσαία γραμμή και θέλαμε να βάλουμε και τρεις αποκλειστικά στο κέντρο. Και να έχουμε και παίκτες στα άκρα, προκειμένου να σταματούν τους αντιπάλους στα άκρα. Δεν επρόκειτο να αλλάξω το σύστημα, όταν όλα είναι καλά και όταν η ομάδα παίζει καλά. Δεν ήταν όμως όλα καλά στο δεύτερο ημίχρονο και γι αυτό άλλαξα το σύστημα».
Για την κούραση που βγάζει η ομάδα
« Υπήρχε η αίσθηση πως κάποιοι παίκτες ήταν κουρασμένοι. Από την προσπάθεια των τελευταίων αγώνων, υπήρχε η κόπωση. Και επομένως υπάρχει δικαιολογία για την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου. Δεν ήμασταν φρέσκοι. Αν ήταν ήδη 3-0 από το πρώτο ημίχρονο, όλα θα ήταν καλά και θα πηγαίναμε σπίτι μας. Αλλά έπρεπε να παλέψουμε και να τα δώσουμε όλα μέχρι τέλους. Τουλάχιστον έτσι μένουμε σε εγρήγορση μέχρι τέλους. Αν είχαμε καθαρίσει το ματς με 3-0 από το πρώτο ημίχρονο, όλοι θα είχαν βαρεθεί στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά τώρα όλοι ήταν σε εγρήγορση μέχρι τέλους. Αλλά δεν το κάναμε επίτηδες . Υπάρχει κούραση. Αυτός είναι και ο λόγος που τους δίνω δυο μέρες ρεπό. Είναι πολύ φυσικό να υπάρχει κούραση. Είναι νεαροί ποδοσφαιριστές και δουλεύουν σκληρά. Και ελπίζω πως την Τρίτη το πρωί θα επιστρέψουμε πιο φρέσκοι»
Για τις χαμένες ευκαιρίες και τους επιθετικούς
«Στα τελευταία ματς δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Αλλά θα πρέπει στις κλασικές ευκαιρίες, να μπορούμε να σκοράρουμε. Δεν θέλω να μιλήσω ατομικά για κάποιους παίκτες. Προσπαθώ να φέρομαι στους επιθετικούς με δίκαιο τρόπο. Έβαλα τον Φουρτάδο, γιατί ήταν πολύ καλός στις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα. Και γι αυτό του έδωσα χρόνο σήμερα. Επίσης έβαλα τον Σταματή, απέναντι στην παλιά του ομάδα και δεν ήταν καλή ιδέα, γιατί το κίνητρο που είχε να αποδείξει κάτι, του δημιουργούσε νευρικότητα. Τον στηρίζω τον Σταματή, αλλά ίσως να έπρεπε να είχε μπει ο Παυλής. Ο Φουρτάδο θα χρειαστεί στο μέλλον και γι αυτό και πήρε χρόνο συμμετοχής. Άλλωστε στην Κέρκυρα δεν θα παίξει ο Πετρόπουλος. Είναι σημαντικό ο Πετρόπουλος να προστατευτεί. Και γι αυτό και έβαλα τον Φουρτάδο. Και για να δω αν μπορεί να βοηθήσει και στην θέση του Πετρόπουλου».
Για τις μεταγραφές των Ανάκογλου και Αναστασόπουλου
«Πήραμε δυο παίκτες στην μεσαία γραμμή και έχουμε δυο παραπάνω επιλογές. Τις χρειαζόμαστε τις επιλογές. Θα τους δούμε και ελπίζω να βοηθήσουν».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Η ομάδα χειροτέρεψε επειδή έγινε αλλαγή συστήματος κατά την γνώμη μου κύριε Λίνεν,όσο για τον Κατίδη έκανε παραλίγο να ήταν μοιραίος σήμερα αλλα θέλει στήριξη και όχι κράξιμο,ειδικά από τον προπονητή,η ειρωνεία ότι θα το έπιανες και εσύ ο ίδιος το πέναλντι δεν βοηθάει καθόλου.
OHI ALLO KATIDI, FOURTADO, FOUNTA KAI FETSI, ELEOS MISTER!!!!!!!! KAI GIA NA TO KATALAVEIS: BITTE NIE WIEDER KATIDIS, FOURTADO, FOUNTAS UND FETSIS HERR LINEN!!!!
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ Ο ΝΙΟΝΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 66 ΕΚΕΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟ ΚΟΨΩ ΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ 4 3 3. ΜΙΣΤΕΡ ΞΕΚΟΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ 4 3 3 ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙΔΗ ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ Μ............... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Φιλαράκι ωπα...μπαστα...Καλά έκανε και άλλαξε το σύστημα στο πιο αμυντικογενες 4-3-3, αφου ο Πανιωνιος ειχε βγει μπροστά και ειχε ηδη δημιουργήσει προβλήματα στον ρόμβο του 4-4-2. Το κέντρο μας το πηρανε στο 2ο ημιχρονο και για αυτό ήταν καλη σκέψη. Συμφωνω ομως μαζι΄σου οτι οι Σταματης, Κατιδης (αλλά και Φουρτάδο) ηταν περιπατητές και δεν μάρκαραν οσο θα έπρεπε με αποτέλεσμα να περνάνε εύκολα το κέντρο οι αντιπαλοι. Αν στην επιθετικη τριάδα του 4-3-3 ήταν μπροστά Πετροπουλος,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Φουντας, Παυλής (με την προυποθεση να ηταν οι 2 πρωτοι ξεκουραστοι), τότε θα τους κοβαμε στα δυο...Πιστευω πάντως οτι αν διατηρουσαμε το 4-4-2 ρόμβος, θα το τρωγαμε το τεμάχιο...
Δεν νομίζω ότι ο Λινεν είναι άδικος προς τον Κατιδη...Απλά επειδή περιμένει πολλά από αυτόν και τον πιέζει για να τον ετοιμάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα... Και αυτό ο Κατίδης θα πρέπει να το έχει καταλάβει και να μην παρεξηγείται. Μονο να προσπαθεί περισσότερο... γιατί ο μεγαλύτερος σκόπελος που πρέπει αν ξεπεράσει ο Κατιδης για να γίνει μεγάλος παίκτης είναι ο ίδιος του ο εαυτός...Παντως ο Κατιδης πιο πολυ μου κανει ως 2ος επιθετικος, παρα στην κορυφη του ρομβου...
Ο ΚΟΟΥΤΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΣ!!ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΕΤΑ!ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΑΕΚ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ! ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΟΛΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 19 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΕ ΕΚΑΝΕ 2 ΦΑΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΙΑ ΤΙΣ ΕΧΑΣΕ!ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΛΙΝΕΝ ΒΑΛΤΟΝ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΟΤΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΛΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ!ΑΜΠΑΛΟΙ ΟΙ ΣΚΟΚΟ-ΜΑΝΩΛΑΣ-ΜΠΛΑΝΚΟ-ΚΑΦΕΣ-ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ Ο ΤΟΖΕΡ-ΣΕΖΑΡ-ΕΝΤΙΝΙΟ ΚΤΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ-ΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟΥ...ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΡΟΜΒΟ ΣΕ 4-3-3 ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΙΟΥ!ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΥΓΑΙΔΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΤΑΝ Ο ΓΙΑΝΓΚΟ,ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙΕΙ 2 ΑΠ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΞΙΜΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ (ΦΟΥΝΤΑ-ΚΑΤΙΔΗ)ΕΛΕΩ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΥ!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 8ο ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΑΚΗ ΤΣΙΩΛΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ,ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ,ΜΕ 2 ΓΚΟΛ ΜΕΣΟ ΟΡΟ,ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΑΓΩΝΩΝ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΥΠΟΦΕΡΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΠΑΔΕΣ!ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΝ...ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!
alexandroskarmis Τα ειπες τοσο ωραια αλλα τον Τσιωλη τι τον ηθελες? Ειναι καλος για επαρχιακες ομαδες αλλα μεχρι εκει και στον Αρη που πηγε τιποτα δεν καταφερε να κανει. Η ΑΕΚ θελει ενα μικρο σε ηλικια φιλοφοξο Ευρωπαιο προπονητη, ακουγεται πως ο Κονσεισαο ειναι κλεισμενος για το καλοκαιρι, δεν υπαρχουν Ελληνες προπονητες γιατι βασικα τους λειπει παιδεια
Ατζαμίδη στον Άρη τον διώξανε στη μέση της σεζόν..και εδώ που τα λέμε δεν είχε και εύκολο έργο..Αυτή η ΑΕΚ μόνο ψηλά μπορεί να πάει με τη καθοδήγηση του..Εμένα με αρέσει ο Λίνεν σαν προπονητής ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ άλλα 2 χρόνια να κριθεί σε βάθος 3ετίας..Άντε έχουμε μάθει συνέχεια να κράζουμε..Αλλά εάν αντικατασταθεί ο Τσιώλης είναι ΝΟΥΜΕΡΟ 1 επιλογή (Ποιός Κονσεινσάο λες τώρα-ο ΚΑΝΕΝΑΣ?) και θα συμφωνήσω πως όλες οι ομάδες του παίζουν επιθετικά με 2 γκολ μέσο όρο όπως παρατηρεί ο Αλέξανδρος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πιο πάνω..Ταιριάζει στην ΑΕΚ..Στον Άρη τον κάψανε..
AEK APO PALIA- 40χιλ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!! Φιλε αφου δεν ηρθε το καλοκαιρι που ακουγονταν δεν εχει αλλη ευκαιρια, η Τριπολη παιζει με 40 ξενους δεν με πειθει απλα ειναι σε μαυρα χαλια εμεις οΙ βαζελοι και ειναι ψηλα, σε μια καλη ΑΕΚ δεν εχει καμια θεση ο Τσιωλης τον ειδα και εχθες που ο απιθανος του βαζελου τον εκανε με τα κρεμμυδακια,αν ειναι να παρουμε τον Παρασχο γιατι και ο Λεβαδειακος στο φετινο πρωταθλημα ψηλα ειναι, η θητεια του στους gay του Βολου δεν εχει καμια αξια εκει καθαριζε ο Μπεος
ΠΑΥΛΑΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΥΡΩΔΙΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...
AS GINOYME AROYLHS POY EDIWKSE TON ISPANO EPEIDH TOLMHSE NA KANEI ALAGH TON GIANIWTA... GIA NA XALARWSOYME LIGO KAI YPOMONH OLOI THA PAIKSOYN KAI OI KALOI THA FANOYN KAI THA KSEXWRISOYN... ENAKALO PAIXNIDI NA KANEI O KATIDHS KAI DEIKSEI OTI EXEI TIS PLATES NA SHKWSEI THN AEK NA EISTE SIGOYROI PWS DEN TON KOYNAEI OXI O LINEN MA OYTE O THEOS O IDIOS... AFHSTE TO GERMANO KAI STO TELOS THA DEITE OTI DEN TON EXEI ADIKHSEI TON KATIDH KALO TOY KANEI.. TON PEISMWNEI KAI TON DYNAMWNEI...
Λινεν ασε τις παπαριες με τον Κατιδηα γιατι το εχεις παρατραβηξει! Ναι, εχασε το πεναλτυ. Ε και? Τοσοι παιχταραδες εχουν χασει πεναλτυ, δεν εχω δει ΚΑΝΕΝΑ προπονητη να κατηγορει παικτη του επειδη εχασε πεναλτυ!!! (Με μονη προφανη εξαιρεση κατι σαχλαμαρες που πανε να τον παιξουν Πανενκα και στελνουν την μπαλα κατ'ευθειαν στην αγκαλια του τερματοφυλακα.) Απο τα πεναλτυ που εχουν μπει ισως το 1/4 (ή και περισσοτερα) θα τα επιανε ο τερματοφυλακας αν ειχε πεσει στην σωστη γωνια. Μετα, η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ευικαιρια που εχασε ο Κατιδης δεν ηταν επ ουδενι ευκολη, και ο Κατιδης εκανε αυτο που μπορουσε, και αυτο που θα εκανε οποιοσηποτε καλος παικτης στην θεση του, πλασαρε μολισ βρηκε την ευκαιρια. Απλα η μπαλα πηγε συριζα εξω (σε πλασε 5 μετρα εξω απο την περιοχη), τι να κανει δηλαδη ο Κατιδης? Ασε λοιπον την λυσα με τον Κατιδη γιατι καπου εχεις καταντησει γραφικος με την περιπτωση του. Αν εμεις σε κριναμε οπως εσυ κρινεις τον Κατιδη θα επρεπε αυτη την στιγμη να εισαι αλειμενος με πισα και πουπουλα Εβαλντ και στην επομενη πτηση της Λουφτχανσα! Ρηλαξ λοιπον και κοψε τις προσωπικες επιθεσεις στον Κατιδη!
. Δεν θέλω να μιλήσω ατομικά για κάποιους παίκτες ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΙΔΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? Ο Φουρτάδο θα χρειαστεί στο μέλλον και γι αυτό και πήρε χρόνο συμμετοχής.ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΦΟΥΡΤΑΔΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ. Ήταν απαραίτητο να αλλάξουμε το σύστημα. Αν δεν αλλάζαμε το σύστημα δεν μπορούσαμε καθόλου να ελέγχαμε τον ρυθμό. Είχε ο αντίπαλος τρεις παίκτες στην μεσαία γραμμή και θέλαμε να βάλουμε και τρεις αποκλειστικά στο κέντρο. Και να έχουμε και παίκτες στα άκρα,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προκειμένου να σταματούν τους αντιπάλους στα άκρα. Δεν επρόκειτο να αλλάξω το σύστημα, όταν όλα είναι καλά και όταν η ομάδα παίζει καλά. Δεν ήταν όμως όλα καλά στο δεύτερο ημίχρονο και γι αυτό άλλαξα το σύστημα».ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ, ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΑ ΠΟΔΟΦΣΑΙΡΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ? ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΙΔΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΠΛΑΓΙΑ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΛΑΓΙΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΙΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑ 4-3-3 Η 4-1-2-3. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ ΜΗΔΕΝ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΓΧΙΝΙ.
Εχει η ΑΕΚ ακαδημια προπονητων? Αν οχι, μη το βαζεις κατω, μη παει χαμενο τετοιο τελεντο.
@pavlos ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΜΟΥΝ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΕΩ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΝΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ? ΤΗ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΑΛΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ?
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΡΕ ΛΙΝΕΝ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΦΟΥΡΤΑΔΟ.ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ;ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΕΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΕΝΑ ΠΑΠΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ!
Λινεν στην Κερκυρα με Σταματη βασικο θα ξεκινησεις! Μην τολμησεις να ξεκινησεις με τον Φουρταδο...Αιντε γιατι το παλικαρι το εχεις ξεφτιλησεις αν και σου εχει σωσει το τομαρι με τα γκολ του! Απαραδεκτο να μην τον αφησει να χτυπησει το πεναλντυ...γενικα παλι σημερα οι αλλαγες στο συστημα ηταν τραγικες!
ΑΥΤα που λεει ο Λινεν ειναι επικινδυνα. Δε θα επρεπε να μπει ο Σταματης που ετρεξε και κερδισε και το πεναλτυ, αλλα καλα εκανε και μπηκε ο Φουρταδο που ναι μεν ειχε μια ασσιστ στον Κατιδη και την πασα στο πεναλτυ αλλα δεν μπηκε στον κοπο να τρεξει. Οσο για αυτα που ειπε για Κατιδη τι να πω. Να πει οτι εκτελεσε ασχημα το πεναλτι, να πει οτι επρεπε να βαλει το τετ α τετ αλλα οχι να τον ειρωνευτει λεγοντας οτι θα το απεκρουε ακομα και αυτος.
dimitriss_21 ++1924000000000000000
Να εχει Τοσους προπονητες αυτη η ομαδα, και να προσλαμβανουμε ξενους που ιδεα δεν εχουν απο το αθλημα. Δεν το καταλαβαινω. ...................................................................ΥΣ προς τους επιφανεις προπονητες μας. Καλη η κριτικη, αλλα καλυτερη η φιλαθλη παρουσια.
Παιδιά ο Κατίδης έχει καβαλήσει μεγάαααααααλο καλάμι. Το είχε καβαλημένο από πριν έρθει στην ΑΕΚ. Χρειάζεται αρκετά καψώνια για να συνέλθει και αν ..... Αυτό κάνει ο Λινεν. Και του έχει κάνει αρκετά στις προπονήσεις αλλά το παιδί δεν καταλαβαίνει ακόμα. Θέλει χρόνο. Αφήστε τον να κάνει τη δουλειά του ξέρεις αυτός.
Αμαν ρε παιδια μ αυτον τον Κατιδη.Σε ποιο παιχνιδι ρε παιδια σας εντυπωσιασε τοσο πολυ.Οταν θα μαθει να σηκωνει το κεφαλι του τα λεμε.Μπορει να εχει ταλεντο ομως πρεπει να δουλεψει πολυ,εγω παντως συγνωμη αλλα ακομη δεν το εχω δει σ αυτες τις λιγες ευκαιριες που εχει παρει.
Σε κανένα μέχρι στιγμής. Συμφωνώ μαζί σου. Θέλει πολλή δουλειά ακομα.
Πολύ καλά τα λέει ο Λίνεν. Ο Κατίδης δεν εκτέλεσε σωστά το πέναλτυ, τί να πει δηλαδή; Είναι νέος θα μάθει και κάποια στιγμή θα γίνει μεγάλος παίκτης. Δεν ήταν πολύ κομψό ίσως έτσι όπως το έθεσε ο Λίνεν, αλλά μου αρέσει ένας άνθρωπος που θέλει να είναι δίκαιος και να μην το παίζει διπλωμάτης. Τα παιδιά αυτά έχουν να μάθουν από τον Λίνεν και πρέπει να του συγχωρήσουν και κάποιες φορές που είναι σκληρός μαζί τους.
Μπράβο Λίνεν. Μπράβο Δημητρέλλε. Είστε οι αναμορφωτές της ΑΕΚ στο β' γύρο. Όλα τ'άλλα είναι για να σπαταλάμε ώρες σε συζητήσεις και τρολλαρίσματα. Συνεχίστε έτσι και σε αθλητικό και σε παιδαγωγικό επίπεδο. Υγ. Το έξυπνο πουλί, απ'την μύτη πιάνεται. Δεν είναι δυνατόν δύο μάγοι της μπάλλας, ο Ντέμης κι ο Θε(ω)μάς (χωρίς ίχνος ειρωνείας διότι τους έχω ζήσει και τους δύο σαν παίκτες), να τους κάνει κουτούς στα ποδοσφαιρικά ένας καλαμαράς. Ντάξει, στα διοικητικά ήταν κι οι δύο στρούρνοι. Αλλά στα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αγωνιστικά, 80 μεταγραφές ο ένας σε 4 χρόνια κι 10 ο άλλος σ'ένα καλοκαίρι, απέδειξαν στους ίδιους τους εαυτούς τους ότι τελικά ούτε το 5% μπάλλα δεν κατέχουν.
ΦΙΛΕ ΜΠΑΡΔΗ ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΥΡΩΔΙΑΣ
Τί του πήρα εγώ για τα γενέθλιά του; Ένα σκι... ;
ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.....ΠΟΡΤΑ
ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.....ΠΟΡΤΑ
Ρε αδερφέ τί είναι αυτά που λές? Ποιός ο λόγος να βγάλεις χολή σήμερα και να είσαι απαξιωτικός για Ντέμη και Μαύρο? Καταρχήν, ο Μητρόπουλος ήτανε στην λίστα του καλοκαιριού και ο Παναιτωλικός ήθελε λεφτά - εμείς δεν είχαμε να δώσουμε. Τώρα, ο Μητρόπουλος επειδή πλακώθηκε με τον Καραγεωργίου στον Παναιτωλικό, ο τελευταίος δεν είχε πρόβλημα να μας τον δώσει δανεικό με οψιόν το καλοκαίρι. Γιατί λοιπόν παίρνει τα εύσημα ο Δημητρέλος και όχι αυτοί του καλοκαιριού - που στην τελική από την δική... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τους λίστα αγοράζουν ο Λίνεν με τον Δημητρέλο? Κατάλαβες γιατί είσαι φάουλ. Γιατί υπάρχουν πολλές διαφορετικές γωνίες που μπορείς να δεις τα πράγματα και εσύ απλά διαλέγεις αυτήν που ενδεχομένος να βγάζουν φάουλ τον Μαύρο. Επίσης, γιατί για παράδειγμα ο Ντέμης δεν χρεώνεται τους Παπασταθόπουλους, τους Κονέδες και τους υπόλοιπους παιχταράδες που είχαμε επί προεδρίας του και τους χρεώνονται ο Ίβιτς και ο Σαβέφσκι? Αν θέλεις να βγάλεις μυρωδιά τον Ντέμη, ή τον Μαύρο, ή τον οποιονδήποτε, πάντα θα βρίσκεις διεξόδους σε μια βερμπαλιστική διαμάχη για να αντιστρέψεις το πρίσμα. Είπαμε όμως, και λάθος τάιμινκ και λάθος αυτά που λες...
Λίνεν όχι δεν είσαι κομπλεξικός με τον Κατίδη.... Στο πέναλτι μια χαρά το έριξε αλλα όχι όσο δυνατά έπρεπε. Στο τετ α τετ, λίγο πιο δεξιά να την έκανε θα την έπιανε ο τέρμας. Μόνο απο εκεί που την έριξε πέρναγε, αλλα ήταν απίστευτη ευκαιρία για σένα για κράξιμο. Μην ξεχάσεις να βάλεις Φουρτάδο βασικό όταν θα λείπει ο πετρογκόλ, το αξίζει το παιδί, μόνο 4 φορές πήδηξε σαν κατσίκι. Α και ξέρεις Κατίδη ποτέ τώρα που τραυματίστηκε ο Γκερέιρο, μπορείς να βάλεις τον Κατσικοκέρη εκεί!!!
Προσωπικα με πειραξε που δεν αφησες τον σταματη να χτυπηση το πεναλντυ, και το λεγαμε στο γηπεδο...ειχε μπει με φορα το παιδι..Αλλα δεν πειραζει..τελος καλο, ολα καλα.. Παμε για διπλο στην κερκυρα και μετα με τα ζμπαοκια θα δειτε 40.000 κοσμο στο οακα... Τρελανε μας ρε ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Υ.Γ: ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ Β ΕΘΝΙΚΗ , ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ!!!!