Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Με το δεξί η Εθνική

Με νίκη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 2010 οι Νέοι


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με 2-0 επικράτησε των Νήσων Φερόε η Εθνική ομάδα των Νέων για τη πρώτη αγωνιστική στο πλαίσιο των Προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U 19 το 2010. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν καλύτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και άνοιξε το σκορ στο 57' με το Βασιλείου, ενώ διπλασίασε τα τέρματά της με το Σιμώση στο 77΄. Τρία λεπτά νωρίτερα, ο Καρασαλίδης είχε δοκάρι, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να κάνει τρία τα τέρματα για την Ελλάδα.

Οι συνθέσεις :

Ελλάδα: Περιστερίδης, Αποστολόπουλος, Ποτουρίδης, Καρασαλίδης, Λαγός, Καραγκούνης, Ανάκογλου, Βασιλείου (68΄Σιμώσης), Καρέλης (82΄Μάνταλος), Νικλητσιώτης (75΄Τόσκας), Μαχλελής.

N.Φερόε: Τζένσον, Ντάβινσεν, Γιάκομπσεν, Λόκιν, Χάνσον, Νίλσεν, Χάνσεν, Σόρενσεν, Μόρτενσεν, Αρτζε, Σκιλνόλσεν

Μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, σημειώνοντας:
«Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα σημαντικό και εμείς είμαστε ευχαριστημένοι που το κερδίσαμε. Παίξαμε καλά και δεν επιτρέψαμε στα νησιά Φερόε να κάνουν ευκαιρίες, αντιθέτως η ομάδα μας είχε αρκετές σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Αν πετυχαίναμε πιο γρήγορα το δεύτερο γκολ θα είχαμε λιγότερο άγχος. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά αφού η απόδοσή τους ήταν καλή».

Στον άλλο αγώνα του 5ου ομίλου η διοργανώτρια του τουρνουά Σερβία νίκησε την Λευκορωσία με 5-0. Επόμενος αγώνας της Εθνικής είναι στις 8 Οκτωβρίου με την Λευκορωσία.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ