Ο δημοσιογράφος και εκδότης Δημήτρης Ρίζος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, "ΒΡΑΔΥ", και μεταξύ άλλων μίλησε για το κλείσιμο της εφημερίδας "Αδέσμευτος Τύπος" αλλά και για τις αγωγές των εργαζομένων.
Όπως είπε ο Δημήτρης Ρίζος: " Ο μόνος που δεν ήθελε να κλείσει η εφημερίδα ήμουν εγώ. Δεν την έκλεισα εγώ την εφημερίδα".
Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Υπέφερα και υποφέρω, δεν έχω λεφτά ούτε για βενζίνη στο αυτοκίνητο μου.... Τώρα δεν έχω ούτε ευρώ".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Συν ότι πήγε κι έδωσε τη συνέντευξη στον άλλον κακομοίρη τον Κωστόπουλο που και αυτός πτώχευσε και δεν έχει να φάει. Άσχετα αν πήρε σκάφος πέρσι που έκλεισε την εταιρεία του αλλά τους πρώην υπαλλήλους του δεν έχει να τους πληρώσει. Είναι κι αυτός στο ίδιο κλαμπ και με τον Λυμπέρη. Τελικά πόσος κόσμος πεινάει;;; Κι εγώ νόμιζα πως ήταν μόνο αυτοί του ΟΑΕΔ, οι άστεγοι και γενικώς οι ανίκανοι να εργαστούν.
Ας μαζευτούμε όσοι μπορούμε και να τον βοηθήσουμε τον κακομοίρη. GPS μην γίνεσαι κακός επειδή μπορεί να έχει λίγα δολάρια. Πάντως ευρώ δεν έχει τώρα.
Ομως σε δολαρια κατι παιζει...... εεε κυρ Δημητρη;;;;;
ενταξει μη κλαις αλλο σε πιστεψαμε