Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Δυνατό» φιλικό τη Δευτέρα

Ο Έβαλντ Λίνεν θέλει να «τεστάρει» τους παίκτες που δεν έχουν πάρει μέχρι στιγμής λεπτά συμμετοχής  

Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ΑΕΚ υπάρχουν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές, καθώς όχι μόνο δεν έχει αποχωρήσει κάποιος, αλλά αποκτήθηκαν κι άλλοι. Όπως είναι λογικό, σε ένα τόσο μεγάλο ρόστερ, δεν είναι εύκολο να πάρουν όλοι λεπτά συμμετοχής και γι' αυτό τον λόγο ο Λίνεν αποφάσισε να «κλειστεί» ένα φιλικό για τη Δευτέρα, προκειμένου να δει αγωνιζόμενους ποδοσφαιριστές που έχει χρησιμοποιήσει ελάχιστα ή καθόλου. Μάλιστα, ο Γερμανός τεχνικός και οι συνεργάτες του επιθυμούν το εν λόγω φιλικό να είναι με μια «δυνατή» ομάδα, ώστε να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του. Προτάσεις έχουν γίνει σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ αλλά και της Φούτμπολ Λιγκ και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γνωστοποιηθεί ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει τελικά η ΑΕΚ.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει παίκτες όπως ο Κατσικοκέρης, ο Τσαμουρλίδης, ο Κουρέλλας και ο Νικολιάς, οι οποίοι θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πείσουν τον προπονητή τους πως αξίζουν μια θέση στις επιλογές του και στα πλάνα του για τη συνέχεια. Φυσικά, δεν πρόκειται να παίξει κανείς από αυτούς που θα αγωνιστούν την Κυριακή με τον Άρη, οι οποίοι θα είναι καταπονημένοι από το ματς.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ