Όπως κάθε αγωνιστική έτσι και τώρα, ο Έβαλν τ Λίνεν έδωσε εντολή κάποιοι από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που προπονούνται με την πρώτη ομάδα να ενισχύσουν την Κ20 του Ντανιέλ Μπατίστα, για το παιχνίδι της με την αντίστοιχη του Άρη. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν θα αγωνιστούν με τη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ οι Χρήστος Παπαδημητρίου, Δημήτρης Γροντής, Νίκος Κουρέλλας, Μιχάλης Τσαμουρλίδης και Θοδωρής Μοσχονάς, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Γερμανό τεχνικό για την αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
o nikolias den paizei oute me thn deuterh omada.
ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ , ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΙΑΣ , ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ; ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ...; Ο ΝΕΑΡΟΣ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ "ΘΗΣΑΥΡΟΣ".....ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΜΠΑΛΙΤΣΑ....... ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ !!!
Φιλε προφανως το παλικαρι εχει μπει σε προγραμμαενδυναμωσης. Ο μικρος με 1 τζαρτζαρισμα επεφτε κατω, ο ποιο λεπτος παιχτης της ομαδας. Μακαρι να σωθουμε ωστε να παιξουν ολοι. Φυσικα και παιζει με την 2ρη ομαδα. Μακαρι παντως γιατι στον οφη εκανε μονο 1 λαθος
Οχι ρε Λινεν τον Γροντη εκτως αποστωλης. Το παιδι πηγε καλα μην το καις, εχε τον στην απωστολη