Με ανακοίνωση τους οι Supporters γνωστοποίησαν ότι εξασφάλισαν 50.000 ευρώ για τις ανάγκες της ΠΑΕ ΑΕΚ. «Κατόπιν ενεργειών, το προεδρείο της Supporters Club A.E, εξασφάλισε το ποσό των 50.000 ευρώ το οποίο και τίθεται στη διάθεση του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ για να καλύψει τρέχουσες ανάγκες της εταιρείας», ανέφεραν οι υποστηρικτές.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
και οι supporters πολεμήθηκαν πολύ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ. Πως θα πάμε μπροστά όταν τους έχουμε διώξει όλους?
Οι supporters πολεμήθηκαν γιατί ήταν τέχνασμα των Παππά-Αδαμίδη για να βγει από το παιχνίδι ο Παππάς. Και πολύ απλά γιατί δεν είναι δυνατόν να έχουν τόσες μετοχές χωρίς να έχουν φράγκο.
ΟΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ... ΜΗΠΩΣ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ..."ΚΑΤΙ"? Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ...
Πάντως είναι περισσότερα από αυτά που έδωσε ο μεγαλοεπενδυτής με τους κινέζους κολοσσούς Βιντιάδης
καλα ρε Παππα συμφωνω οτι δεν εισαι ηληθιος να πληρωνεις ολο εσυ.... αλλα δωσε κατι παραπανω αυτα δεν ειναι ουτε 3 απο τις 36 δοσεις για τον λαγο.... βοηθιστε ρε παιδια... Ασ βγαλει η παε αν πανε καλα τα πραγματα με Αρη και διαρκειας ξανα.... 2000 να πουλησει 50-60 ευρω κατι να βγαλει....
Εντελώς τυχαία όταν ο κόσμος της ομάδας αρχίζει να αγανακτεί και φουντώνουν οι συζητήσεις περί πρωτοδικείου εμφανίζονται διαχειριστικοί και λοιπές κωλυσιεργείες, αλλά εσχάτως και χρήματα..Εντούτοις, για τους αγνούς εκ των σουπ ένα ευχαριστώ είναι λίγο.
χαχα Να τα δωσουμε να παρουμε τον Φουντα .
Πω....πω μιλάμε το χρήμα ρέει άφθονο!!!
Βρε καλώς τα τα παιδιά. Πού χαθήκατε εσείς ωρέ λεβέντες; Πού είσαστε όταν πέφτανε οι προσφυγές; Εδώ ταιριάζει το : Μάθανε ότι γα@@@@@στε πλακώσανε και οι γύφτοι.