Το κανάλι «902» πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στην τηλεόραση, όπως ανακοινώνεται από τη διεύθυνση της «Ραδιοτηλεοπτικής 902» που δημοσιεύτηκε σήμερα στον «Ριζοσπάστη»:
«Τις τελευταίες ημέρες ξεδιπλώνεται μια πολύμορφη επιχείρηση, με στόχο την αφαίρεση της άδειας της τηλεόρασης του "902", με πρόσχημα την αναστολή της εκπομπής τηλεοπτικού προγράμματος». Συνεχίζοντας, η ανακοίνωση κάνει λόγο για «μια επιχείρηση ολοφάνερα και προκλητικά επιλεκτική, αφού σε καμία ανάλογη περίπτωση μέχρι σήμερα δεν υπήρξαν παρόμοιες συνέπειες», ενώ επισημαίνει ότι «η τηλεόραση του "902" έχει κερδίσει στην πράξη την άδεια πανελλαδικής εμβέλειας και θα την υπερασπισθεί με κάθε τρόπο και για το σκοπό αυτό ξεκινά και πάλι την εκπομπή τηλεοπτικού προγράμματος».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!