Ο 31χρονος Αργεντινός μέσος τραυματίστηκε στο 25' στο παιχνίδι στα Πηγάδια κι έγινε αναγκαστική αλλαγή. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τράβηγμα στον δικέφαλο, όμως όταν επιστρέψει η αποστολή του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.
Πάντως, η συμμετοχή του Βερόν στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη στο «Γεντί Κουλέ» είναι αμφίβολη. Εάν δεν μπορέσει να προλάβει τον Άρη ο Αργεντινός, τότε θα δηλωθεί να εκτίσει τη μία αγωνιστική της ποινής του με τους Θεσσαλονικείς, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες στο ματς με την Ξάνθη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
