Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση εξαφάνισης του μικρού αεροπλάνου που χάθηκε μετά την απογείωσή του από τη Βενεζουέλα και στο οποίο επέβαινε ο επικεφαλής του οίκου Missoni, Βιτόριο Μισσόνι, με τη σύζυγό του.
Παρόλο που οι ελπίδες για να είναι ακόμα ζωντανός είχαν σχεδόν εξανεμιστεί, τώρα η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Telecom Italia επιβεβαίωσε σε Ιταλικό κανάλι, ότι το βράδυ της Κυριακής στάλθηκε ένα sms από το κινητό του Μισσόνι. Ωστόσο δεν είναι ακόμα σε θέση να προσδιορίσει το πότε ακριβώς έχει γραφτεί.
«Μακάρι να έχει πέσει θύμα απαγωγής από το να βρίσκεται στην θάλασσα» δήλωσε η αδερφή του Μισσόνι λέγοντας ότι οι ελπίδες τους να τον βρουν ζωντανό έχουν αναπτερωθεί.
Υπεύθυνοι της εταιρείας Missoni δήλωσαν: «Ότι και αν έχει συμβεί θα επιβιώσουμε».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!