Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του βιασμού της 15χρονης στην Πάρο από τον Πακιστανό καθώς ο δράστης δεν κατάφερε να πείσει τις Αρχές πως είναι ανήλικος και έτσι με εντολή εισαγγελέα θα αντιμετωπιστεί ως ενήλικος.
Αυτό σημαίνει πως πλέον είναι πολύ πιθανόν να καταδικαστεί σε ισόβια καθώς όχι μόνο βίασε την 15χρονη αλλά επιχείρησε να της σπάσει το κεφάλι με μια πέτρα. Ο Πακιστανός μεταφέρθηκε στις φυλακές Γρεβενών που κρατείται μαζί με το άλλο ανθρωπόμορφο τέρας, τον βιαστή της Ξάνθης και βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
pios se klebei re file o pakistanos? aftos se peirazei??? oi elines oi plousioi p se kleboun tosa xronia kai o enas stous dio einai anergos kai o energos me 300 eyrw den se pirazi???
Δεν μπορω να κανω συζητηση με καποιον που μιλαει γκρικλις. Απο τη μεση και μετα δεν βγαζω νοημα. Οσο αναφορα αυτα που καταλαβα, πρωτον, εννοειται πως με κλεβει ο πακιστανος! Το ρωτας? Δευτερον, ειδες πουθενα εγω να γραφω για Ελληνες? Και τριτον, εσυ δηλαδη εισαι υπερ της νομιμοποιησης ανθρωπων που μπαινουν με το ετσι θελω στη χωρα σου και κλεβουν. βιαζουν και σκοτωνουν συμπατριωτες σου? Αν ειναι ετσι ντρεπομαι για σενα που αποκαλεισαι Ελληνας!
ΡΕ ΚΟΜΟΔΙΝΑ??? ΠΑΛΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ? ΡΕ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΗΤΑΝ Κ ΕΛΟΧΙΜ Κ ΝΕΦΕΛΙΜ Κ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙ Κ ΑΡΑΠΗΣ Κ ΟΤΙ ΘΕΣ.. ΦΥΛΑΚΗ Κ ΣΚΟΤΩΜΑ ΘΕΛΕΙ..!! ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΛΟΙ ΡΕ ΚΑΘΕΣΤΕ Κ ΠΟΥΛΑΤΕ ΠΝΕΥΜΑ Κ ΙΔΕΟΛΟΓΙΛΙΚΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ?? Ο ΤΥΠΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΗΝΤΕ ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΑ.
νομιμοποίηση όλων των μεταναστών Τώρα. αλληλεγγύη στους φυλακισμένους συνανθρώπους μας.
Μεγαλε ξερεις αν το κομμα θα κανει κανα πογκρομ εναντιον ελληνων μετα το σκηνικο στην Ξανθη;Ουγκ!!!
Αυτον που ανοιξε πρωτος τα συνορα, τον εκανες πρωθυπουργο !!! Τι να λεμε τωρα? Το καλο και το κακο υπαρχει μεσα σε καθε ανθρωπο, ειτε ειναι ελληνας, πακιστανος, ζουαζιλανδος, εσκιμωος......
Εσεις οι αριστεροι ρε που@@η μου εβράιοι είστε; Ποιος σας είπε οτι τα λεφτα παντα ειναι το παν; Το μόνο πρόβλημα είναι οι τραπεζικοί δηλαδή; Η όσοι ζητουν την απέλαση λαθρομεταναστών είναι υπέρ των τραπεζτών κτλ; Διαφορετικό πρόβλημα είναι το καθένα. Αλλο πραγμα να μην μπορει να κυκλοφορησει ανθρωπος εξω και αλλο πραγμα η οικονομικη κρίση. Και μου αρχίσετε λαμακίες του τύπου "και οι Ελληνες κλέβουν". Μονο τα στατιστικα στις φυλακές να δείτε θα δείτει ότι το 80% είναι λαθρό.Και δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κοιτάμε μόνο τις μικροκλοπές. Οταν αρχίζετε τα περι τραπεζικους και επιχειρηματιες τρεφετε αυταπάτες. Αλλο πρόβλημα το ένα και άλλο το άλλο. Πρόβλημα δεν είναι ΜΟΝΟ όποιος κλέβει λεφτά, αλλά και ψυχές για μια κάμερα ή για 20€.
Απο που ενημερωνεσαι εσυ και βρηκες οτι το 80% στις φυλαικες ειναι λαθρομετανστες (και ουτε καν μεταναστες); Ή μηπως εισαι του Γκεμπελικου λομπι "πες,πες κατι θα μεινει"...;Ασε ψηλε,μαλλον μπερδεψες τα ταμπ.Δε γραφεις στο φορουμ του στοκου που διαβαζουν μονο αμοιβαδες,γραφεις σ ενα σαϊτ που μπαινουν και ανθρωποι.
otan den exeis lefta oxi na beneis sto internet kai na grafeis tis ma**kies sou alla na fas tha katalabeis geia pio pragma milaw
na epanelthei i thanatki poini TWRA.
τι αλλο θα δουν τα ματια μου παναγια μου... Νομιμοποιηση σε αυτους που μας κλεβουν? Που ζεις ρε φιλε?
Ο ευμενης έκανε μια ατυχέστατη προσπάθεια στο χιούμορ. Όσο για αυτούς που μας κλέβουν: λυπάμαι που στο λέω αλλα οι εφοπλιστές, τραπεζικοί, μεγαλοεπιχειρηματίες, πολιτικοί κτλ είναι ήδη νόμιμοι.
Ωραια τι σχεση εχει το οτι ειναι ολοι αυτοι νομιμοι? Δηλαδη λες να θελω να προσθεσω κι αλλους "νομιμους κλεφτες" στη χωρα μου? ολοι οι αριστεροι τις ιδιες μπαρουφες ρε π... λες και σου πα οτι δεν υπαρχουν ελληνες κλεφτες
ti il***os prepei na eisai... epeidei to ekane aftos den paei na pei oti einai to idio oloi... kai o viasths tis xanthis elinas einai... krfemaste mas olous tote