Ο σκόρερ των δυο τερμάτων του Λεβαδειακού, Στέλιος Βασιλείου, χαρακτήρισε δίκαιη και σπουδαία τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.«Είναι ένα φανταστικό ξεκίνημα και θέλω να ευχηθώ χαρά και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Είναι μια σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και είμαι ευχαριστημένος για τη νίκη και για τα δυο γκολ. Κοιτάμε τη συνέχεια», ήταν τα πρώτα λόγια του φορ των Βοιωτών.
Στη συνέχεια, είπε:
Για το πού κρίθηκε το ματς: «Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από όχι μια κλασσική ευκαιρία θα έλεγα. Ισοφαρίσαμε και πήγαμε στα αποδυτήρια και είπαμε να δώσουμε ό,τι έχουμε. Το κάναμε και κερδίσαμε».
Για τα δυο γκολ: «Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα».
Για την οπισθοχώρηση του Λεβαδειακού και αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα: «Πιστεύω κερδίσαμε δίκαια, παίξαμε στα ίσια τον Παναθηναϊκό, τον κοιτάξαμε στα μάτια. Δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε».
Για την έως τώρα πορεία της ομάδας: «Καταφέραμε να κάνουμε κάτι που δεν είχαμε πετύχει ποτέ. Δουλεύουμε στις προπονήσεις και κάνουμε ό,τι μας λέει ο προπονητής».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
