Μεγάλη χαρακτήρισε τη νίκη του Λεβαδειακού επί του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Παράσχος, υποστηρίζοντας παράλληλα πως δεν είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του. «Μπήκαμε στη νέα σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Αξιοποιήσαμε σήμερα τις αμυντικές αδυναμίες του Παναθηναϊκού. Αν και νικήσαμε, δεν είμαι ικανοποιημένος. Ειδικά στο κέντρο, ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος και οι ατομικές ενέργειες των ποδοσφαιριστών του μας δημιούργησαν προβλήματα. Όμως, είχε αμυντικές αδυναμίες και τις αξιοποιήσαμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και πιστεύω ότι μία τόσο μεγάλη ομάδα θα ξεπεράσει την κρίση της».
Τέλος, αναφορικά για τη συνέχεια του Λεβαδειακού στο πρωτάθλημα, απάντησε: «Κρατάμε χαμηλά τον πήχη και συνεχίζουμε. Δεν έχουμε τόσο μεγάλο μπάτζετ ώστε να χτυπήσουμε Ευρώπη. Προχωράμε προσγειωμένα. Έναν επιθετικό αναζητούμε, αλλά και αυτόν δεν πιστεύω πως θα τον βρούμε. Συνεχίζουμε όπως είμαστε και θέλουμε να καταλάβουμε μία καλή θέση, όπως πέρυσι».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
