Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, αλλά και τη συμπαράσταση που είχε απο τους Έλληνες φίλους του στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε μίλησε ο Άνχελ Πεντράθα. Ο πρώην τεχνικός τόσο του Ηρακλή, όσο και του Πανσεραϊκού, είπε χαρακτηριστικά στον «Libero 107,4»: «Θα ήθελα αρχικά να σας ευχαριστήσω πολύ, πέρασα μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία μου. Ήταν όμως κάτι που ήθελα πάρα πολύ να ξεπεράσω και να σταθώ πάλι στα πόδια μου, να μπορέσω να δουλέψω και είμαι χαρούμενος που το κατάφερα. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο από την Ελλάδα που μου συμπαραστάθηκε αυτές τις στιγμές».
Για την περιπέτεια που πέρασε: «Ήταν κάτι πολύ ξαφνικό, πήγα για ένα απλό τσεκ-απ και βρέθηκε ένας όγκος στο κεφάλι μου, έγινε άμεσα η επέμβαση, στην συνέχεια έκανα θεραπείες και τώρα όλα δείχνουν να είναι καλά. Έτσι είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να επιστρέψω στους πάγκους και να δουλέψω πάλι.
Φυσικά ακόμη και τώρα συνεχίζω κάνοντας κάποιες θεραπείες αλλά επέστρεψα στο ποδόσφαιρο, αυτό είναι κάτι που μου έδωσε φως, μια νέα όρεξη στην ζωή και φυσικά με βοηθά ψυχολογικά να ξεπεράσω το όποιο πρόβλημα υπάρχει. Δεν μπορώ να πω πως έχει αλλάξει η αντίληψη μου για την ζωή καθώς όλα έγιναν πραγματικά πολύ γρήγορα, νοιώθω σαν χθες να μπήκα με τα πόδια στο νοσοκομείο, έγινε η επέμβαση και σήμερα να βγήκα πάλι και να δουλεύω, είμαι πολύ καλά, δεν με έχει επηρεάσει».
Για την συμπαράσταση που είχε απο την Ελλάδα: «Σε όλο το διάστημα της περιπέτειας μου ήταν πραγματικά πολύ γλυκό να νοιώθω τόσο μεγάλη συμπαράσταση από την Ελλάδα. Όλα αυτά μου έδωσαν κουράγιο για να συνεχίσω, είναι πολύ καλό να βλέπεις ότι δεν σε ξέχασαν και με βοήθησε πολύ αυτό. Τόσο οι φίλοι του Ηρακλή όσο και του Πανσερραϊκού αλλά και οι διοικήσεις, έστελναν μέιλ και μηνύματα συμπαράστασης, ήταν πολύ καλό για μένα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
