Μπορεί ο Στέφανο Σορεντίνο να ήταν τα τελευταία χρόνια για την ΑΕΚ «βάρος», αλλά τελικά φέτος ενδεχομένως να αποδειχθεί «πολύτιμος» στις δύσκολες οικονομικά εποχές. Αρχικά ο «Σόρε» έφερε 600.000 ευρώ με την πώληση του στην Κιέβο, όμως η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ προνόησε και έβαλε 20% στην μεταπώληση του.
Αυτή πολύ πιθανόν θα γίνει πολύ σύντομα... Η Τζένοα δίνει περίπου τρία εκατ.ευρώ με την ΑΕΚ αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του να εισπράττει περίπου 600.000 ευρώ ακόμα. Κάτι που στην ΠΑΕ ΑΕΚ περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία. Την αισιοδοξία του για αίσιο τέλος εξέφρασε και ο Στέφανο μιλώντας στην ιστοσελίδα Pianetagenoa1893.net : «Γνωρίζω πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο ομάδων γίνονται πολύ γρήγορα. Είμαστε κοντά σε συμφωνία, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
