Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Όταν ο Χριστόπουλος έπαιρνε πρωτάθλημα με Αρκούδα – Τσαμουρλίδη!

Την σεζόν 2006/07 οι Έφηβοι της ΑΕΚ κατέκτησαν τον τίτλο υπό την καθοδήγηση του νυν προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα μαζί με τους δύο νυν παίκτες της Ένωσης (ΦΩΤΟ)


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Γιάννης Χριστόπουλος πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στο ξεκίνημα της προπονητικής καριέρας του ήταν στις Ακαδημίες της ΑΕΚ. Μάλιστα, την σεζόν 2006/07 πήρε το πρωτάθλημα στην κατηγορία των Εφήβων. Τότε είχε στην διάθεση του τον Χρήστο Αρκούδα και τον Μιχάλη Τσαμουρλίδη που φέτος βρίσκονται στο ρόστερ της ΑΕΚ αφού επέστρεψαν μετά τις αποχωρήσεις αμφότερων από τον δικέφαλο. Μάλιστα, ο Αρκούδας ήταν το βασικό δεξί μπακ της ΑΕΚ τότε και εκ των κορυφαίων της ομάδας, ενώ ο Τσαμουρλίδης ήταν νεότερος και είχε πέντε συμμετοχές ως αριστερό μπακ λόγω του ότι έπαιζε και στην ομάδα Νέων.
Αύριο στο ΟΑΚΑ θα ανταμώσει ο Χριστόπουλος με τα… παιδιά του, ενώ να θυμίσουμε ότι τότε στους Εφήβους της ΑΕΚ ήταν και οι Καλαμιώτης, Αμπντουραχμάνι που έπαιξαν και στην ανδρική ομάδα αργότερα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ