Οι Πάμπλο Αϊμάρ και Χαβιέρ Σαβιόλα μίλησαν στο επίσημο κανάλι της Μπενφίκα και εμφανίστηκαν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την έκβαση του αυριανού αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ για το Europa League.
Ο Αϊμάρ είπε: «Θέλουμε να κερδίσουμε και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, ώστε να μπορέσουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε». Στη συνέχεια στέλνοντας ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, τονίζει: «Όλα θα πάνε καλά. Εμπιστευτείτε μας».
Τέλος ο «λαγός» Σαβιόλα είπε από τη μεριά του: «Η Μπενφίκα είναι μία καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες και επιθυμία μας είναι να δώσουμε χαρά στον κόσμο».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!