Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πρωτοδίκως…κερδισμένη

 

Η ΑΕΚ πρωτοδίκως κέρδισε την υπόθεση της προσφυγής του άλλοτε προπονητή του ανδρικού τμήματος βόλεϊ, Δημήτρη Καζάζη, για ποσό 27.000 ευρώ από τη σεζόν 2007-08 που απολύθηκε από την τότε διοίκηση του Ανδρέα Ανατολιωτάκη. Η υπόθεση, όμως, έχει πολύ παρασκήνιο και ίσως ανατραπεί στη δευτεροβάθμια Επιτροπή όπου θα εκδικαστεί η έφεση του Καζάζη, ο οποίος ήταν προπονητής της Ενωσης μέχρι το Δεκέμβριο του 2007 που τον οδήγησε στην έξοδο ο Ανατολωτάκης.

 

Στο σκεπτικό της απόφασης η δικαστής δεν αναγνωρίζει τον Καζάζη ως προπονητή κάνοντας δεκτό ένα από τα επιχειρήματα της ΑΕΚ επειδή ο Καζάζης δεν είχε άδεια προπονητή. Ομως, από την αρχή εκείνης της σεζόν τόσο ο ΣΕΠΠΕ όσο και η ΕΣΑΠ είχαν εκδόσει προπονητική άδεια στον Καζάζη, την οποία αναμένεται να καταθέσει στην δευτεροβάθμια Επιτροπή.

 

Η ΑΕΚ διαμέσου του νομικού της συμβούλου, Γιάννη Μαύρου, είχε υποστηρίξει επίσης πως ο Καζάζης είχε παραιτηθεί και πως δεν τον είχε διώξει ο Ανατολιωτάκης. Δυναμική θέση αναμένεται να πάρει ο ΣΕΠΠΕ για το γεγονός ότι η υπόθεση εκδικάστηκε το Σεπτέμβριο του 2008 και η απόφαση εκδόθηκε ένα χρόνο αργότερα, ενώ ο νόμος προβλέπει διάστημα 30 ημερών.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ