Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα θέλουν τον Ζοσέ Μουρίνιο να αποχωρεί το καλοκαίρι από την Ρεάλ Μαδρίτης με τον ίδιο να εμφανίζεται ευχαριστημένος στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" ωστόσο να προσθέτει πως ίσως η διοίκηση να θέλει κάτι άλλο.
Σε συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Εγώ είμαι ευχαριστημένος με αυτά που έχω στην ομάδα. Θα κάνουμε ταμείο στο τέλος. Ίσως ο σύλλογος να μην είναι ικανοποιημένος μαζί μου και να θέλει να βελτιώσει κάποια πράγματα".
Για τις σχέσεις του με την διοίκηση και τους παίκτες μετά και το -11 από την Μπαρτσελόνα, ο Μουρίνιο δήλωσε: "Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Η σχέση μου με την διοίκηση είναι όπως ήταν πάντα. Το ίδιο και με τους παίκτες. Ασφαλώς η χαρά εξαρτάται από τα αποτελέσματα και είναι λογικό το κλίμα να μην είναι το καλύτερο όταν έχεις χάσει".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
