Τέσσερις κάρτες συνολικά στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε ο Γιάννης Κοντοές με αυτή που δέχθηκε το Σάββατο στο ματς με τον Λεβαδειακό. Ο Έβαλντ Λίνεν αποφάσισε πως προτιμότερο για την ΑΕΚ, θα είναι να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για τη 16η αγωνιστική, όπως θα γίνει.
Ο λόγος που ο Λίνεν αποφάσισε να μην αγωνιστεί σε αυτό το ματς ο Κοντοές είναι γιατί δεν θέλει να έχει πάνω από δύο απουσίες βασικών του παικτών σε ένα ματς, λόγω καρτών. Τη Δευτέρα για παράδειγμα θα απουσιάσει ο Κορδέρο, ο Βαλεντίνος Βλάχος δεν θα είναι παρών στο ματς με τον Πανθρακικό τη 14η αγωνιστική, ενώ ο Φέτσης θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Ατρόμητο την 15η αγωνιστική. Έτσι ο Κοντοές θα λείψει τη 16η αγωνιστική. Ελπίδα, αν και δεν εξαρτάται μόνο από την ΑΕΚ, είναι να μην τιμωρηθούν άλλοι παίκτες με κίτρινες κάρτες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!