Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Βιέρι-Ρονάλντο: Τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Κριστιάν Βιέρι, μαζί με το Ρονάλντο, κατά τη κοινή τους θητεία στην Ίντερ, οι εξόδους τους στα κλάμπ του Μιλάνου ήταν καθημερινή συνήθεια

Ο Κριστιάν Βιέρι σε εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης αποκάλυψε πως μαζί με τον Ρονάλντο, ενώ αγωνίζονταν στην Ίντερ, γυρνούσαν καθημερινά, σπίτι μετά τις πέντε το πρωί, μιας και γίνονταν θαμώνες σε γνωστά μπαρ του Μιλάνου.

«Όταν ήμουν στην Ίντερ, ο Ρονάλντο ήταν ο παίχτης που προπονούνταν λιγότερο απ`όλους γιατί ήταν τότε ο καλύτερος παίχτης στον κόσμο και είναι αλήθεια ότι γυρνούσαμε σπίτι κατά τις πέντε με έξι το πρωί» αποκάλυψε ο Ιταλός επιθετικός προσθέτοντας «πηγαίναμε σε κλάμπ ,γυρνάγαμε, κοιμόμουν ένα δίωρο και μετά πήγαινα για προπόνηση τη στιγμή που αυτός έπινε καπουτσίνο και έτρωγε μπριός. Το μεγάλο όμως πρόβλημα ήταν, ότι τα μεσάνυχτα της επόμενης μέρας εμφανιζόταν σπίτι μου και δεν έφευγε μέχρι να με πείσει να ξαναβγούμε έξω».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ