Επαφή με τον Ανδρέα Δημητρέλο είχε σήμερα ο Αντώνης Κέζος, ζητώντας να αφήσει η ΑΕΚ ελεύθερο τον γιό του να αναζητήσει την τύχη του σε άλλο σύλλογο. Ο Φώτης Κέζος είχε «κοπεί» από τον Έβαλντ Λίνεν, ενώ δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής ούτε αγωνιζόμενος στη Β΄ ομάδα. Έτσι, ο πρώην γυμναστής της ΑΕΚ ζήτησε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ να λυθεί το συμβόλαιο του. Ο Δημητρέλος ζήτησε από τον Κέζο χρόνο για να το σκεφτεί, ωστόσο όλα δείχνουν ότι δύσκολα η ΑΕΚ θα δεχθεί να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη χωρίς κανένα αντάλλαγμα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
eleutheros mono an xarisi o pateras ta xrostoumena
Σε αυτο διαφωνω.Επειση ξερω ποσο ασχημο ειναι να μην σε χρησιμοποιει η ομαδα σου πιστευω οτι πρεπει να τον αφησουν ελευθερο χωρις να πληρωσει η να χαρισει λεφτα ο πατερας του.