Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η Barbie έστειλε εξώδικο στη Βέρα Λάμπρου!


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Εξώδικο στη δισκογραφική εταιρεία της Βέρας Λάμπρου έστειλε το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί νομικά στην Ελλάδα την εταιρεία Mattel που κατασκευάζει τη γνωστή κούκλα!

Αφορμή στάθηκε το καινούργιο τραγούδι της Βέρας Λάμπρου με τίτλο «Με λένε Barbie» το βίντεοκλιπ του οποίου έκανε πριν λίγες μέρες την εμφάνισή του στο Facebook.

H Mattel ζητά με το εξώδικο να σταματήσει αμέσως η προβολή του βίντεο κλιπ αλλά και η κυκλοφορία του συγκεκριμένου τραγουδιού.

Σύμφωνα με την «Espresso» στο εξώδικο αναφέρεται:

«Ενεργούμε για λογαριασμό της παγκοσμίου φήμης παραγωγού προϊόντων παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των κούκλων Barbie και Κen... Ο πελάτης μας έχει καταχωρίσει τα παραπάνω εμπορικά σήματα για μια σειρά αγαθών... Κατόπιν έρευνας κατέχουμε αποδεικτικό υλικό του ότι χωρίς την άδεια του πελάτη μας έχετε θέσει σε κυκλοφορία μέσω YouTube και Facebook ένα videoclip τραγουδιού με τίτλο «Mε λένε Barbie», σε εκτέλεση της ερμηνεύτριας Βέρας Λάμπρου...»

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ