Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χιμένεθ: Κακό παιδί η Μπαρτσελόνα

Ο προπονητής της Σαραγόσα ζήτησε από τους παίκτες του να μην δείξουν φόβο μέσα στο "Καμπ Νου" και εμφανίστηκε αισιόδοξος για θετικό αποτέλεσμα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Για την 12η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος η Σαραγόσα θα αντιμετωπίσει στο "Καμπ Νου" την Μπαρτσελόνα ένα κακό παιδί όπως την χαρακτήρισε ο Μανόλο Χιμένεθ για την συνήθεια της να παίρνει την μπάλα και να μην την δίνει στον αντίπαλο.
Σε δηλώσεις του ο νυν τεχνικός της Σαραγόσα και πρώην της ΑΕΚ τόνισε: "Η Μπάρτσα είναι σαν ένα κακό παιδί, παίζει με την μπάλα και δεν σου την δίνει. Η Σαραγόσα ταξιδεύει στην Βαρκελώνη με ενθουσιασμό και διάθεση να κάνει ένα καλό παιχνίδι".
Για τις πιθανότητες που έχει η Σαραγόσα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Χιμένεθ δήλωσε: "Θα παίξουμε όπως και στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου όμως τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα με την Μπαρτσελόνα, καθώς αλλάζουν πάσες με μαθηματική ακρίβεια. Είπα στους παίκτες μου ότι δεν είναι απίθανο να κερδίσουμε στο γήπεδο τους. Είναι δύσκολο αλλά γίνεται. Αν βγούμε στο γήπεδο με φόβο τότε θα χάσουμε επειδή η Μπαρτσελόνα δεν θα δείξει έλεος".
Τέλος σε ερώτηση για το πώς θα πρέπει να παίξει η Σαραγόσα απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε: "Θα πρέπει όλοι οι παίκτες μου να είναι άριστοι και να έχουν μια εμφάνιση για ‘10' ενώ θα πρέπει να δώσουν κάτι παραπάνω από το σύνηθες, να αποδώσουν στο 120%".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ