Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έρευνα στο Facebook

Η υπηρεσία προστασίας του προέδρου των ΗΠΑ ξεκίνησε έρευνα για δημοσκόπηση στη γνωστή ιστοσελίδα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Έρευνα ώστε να εντοπίσουν ποιοι δημιούργησαν, στο Facebook, τη δημοσκόπηση «Πρέπει να δολοφονηθεί ο Ομπάμα;» ξεκίνησε η υπηρεσία που έχει αναλάβει την προστασία του προέδρου των ΗΠΑ. Εννοείται, δε, πως το γκάλοπ αποσύρθηκε. Οι χρήστες της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης μπορούσαν να επιλέξουν απαντήσεις όπως «ναι», «όχι», «ίσως» και «αν μου αρπάξει την ασφάλιση υγείας».

«Μόλις ανακαλύψαμε αυτή τη σελίδα συνεργαστήκαμε με το Facebook για να την κλείσουμε. Ασφαλώς αυτή τη στιγμή ερευνούμε, όπως θα το κάναμε και για οποιαδήποτε άλλη απειλή», είπε εκπρόσωπος της Μυστικής Υπηρεσίας (USSS) που αναλαμβάνει την προστασία προσωπικοτήτων. Η δημοσκόπηση δεν ήταν «προϊόν» του Facebook, αλλά αναρτήθηκε από ιδιώτη, που χρησιμοποίησε εργαλεία τα οποία έχουν αποσυρθεί από την ιστοσελίδα. Περισσότερα από 750 άτομα είχαν απαντήσει στη δημοσκόπηση μέχρι που αποσύρθηκε.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ