LA LIGA- 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΜΑΛΑΓΑ- ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 1-2
Γήπεδο: Ροσαλέδα
Όσο καλά πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ, άλλο τόσο τα έχει θαλασσώσει στην Ισπανία. Η Μάλαγα έμεινε χωρίς νίκη για 3ο συνεχόμενο ματς καθώς έχασε μέσα στην έδρα της από την Σοσιεδάδ με 2-1.
Η Μάλαγα βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 1ο κιόλας λεπτό, καθώς ο Τσόρι Κάστρο έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Ιφράν με πλασέ από την μικρή πριοχή νίκησε τον Καμπαγιέρο. Οι γηπεδούχοι πίεσαν από εκεί και πέρα και στ 37' ο Σαβιόλα μετά από κόρνερ, έκανε το κοντρόλ στην περιοχή κι εκτέλεσε τον Θουμπικαράι. Δύο λεπτά μετά ο γκολκίπερ της Σοσιεδάδ είπε όχι σε σουτ του Χοακίν, ενώ στο 44' ληταν η σειρά του Καμπαγιέρο να αποκρούσει το σουτ του Βέλα.
Η Μάλαγα προσπάθησε να πιέσει στην επανάληψη αλλά στο 60' η Σοσιεδάδ πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ. Ο Ονιέγου έστρωσε κατά λάθος την μπάλα στον Πριέτο κι εκείνος από πολύ κοντά έκανε το 2-1. Στο 74' ο Θουμπικαράι απέκρουσε δύσκολα με τα πόδια το σουτ του Ίσκο, ενώ το σουτ του Σάντσες στο 81' έφυγε μόλις άουτ. Η Σοσιεδάδ είχε και δοκάρι με τον Χοσέ Άνχελ στο 83ο λεπτό.
ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Ουέλιγτον, Ονιέγου, Γκάμες (46' Ιτούρα), Σάντσες, Τουλαλκάν, Ελισέου, Πορτιγιο (62' Σάντα Κρους), Ίσκο, Χοακίν (73' Σέμπα Φερνάντεθ).
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Θουμπικαράι, Μαρτίνεθ, Γκονζάλεθ, Ι.Μαρτίνεθ, Λα Μπέγια, Ιγιαραμέντι, Πάρδο (90+3' Eστράδα), Πριέτο, Βέλα, Κάστρο (69' Ανχελ), Ιφράν (80' Αγιρέτσε).
ΣΑΡΑΓΟΣΑ- ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: 5-3
Γήπεδο: Ρομαρέδα
Μεγάλο ματς στο «Ρομαρέδα» με τη Σαραγόσα να βρίσκεται με 2-0 πίσω στο σκορ και τελικά να κερδίζει την Λα Κορούνια με 5-3
Η Ντέπορ μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό. Ο Πίτσι έκανε την μπαλιά στον Γκάμα κι εκείνος από κοντά νίκησε τον Ρομπέρτο. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 22' ο Ζουκουλίνι προσπάθησε να γυρίσει στον Ρομπέρτο, αλλά ο Ρϊκι έκλεψε κι έκανε το 2-0. Η Σαραγόσα κέρδισε πέναλτι στο 27' και ο Πόνιο ανέλαβενα το εκτελέσει. Αρχικά ο Αρανθούμπια απέκρουσε αλλά στη συνέχεια ο Απόνιο από κοντά έκανε το 2-1. Στο 34' το σουτ του Μπεργκανίνιος πέρασε μόλις άουτ και στ 45' ο Αρανθουμπια είπε όχι σε κεφαλιά του Πόστιγκα.
Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες από το 49ο λεπτό λόγω αποβολής του Πίτσι και η Σαραγόσα πίεσε στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει στο 61'. Ο Μοβίγια έκανε από δεξιά τη σέντρα και ο Μοντάνιες με σουτ στην κίνηση έφερε στα ίσια το ματς. Οι γηπεδούχοι έκαναν τη μεγάλη ανατροπή στ 67', καθώς ο Βίκτορ εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Άλβαρο με κεφαλιά έκανε το 3-2', ενώ στο 78' ο Πόστιγκα με κοντινή προβολή μετά από σέντρα του Αράνδα έκανε το 4-2. Στο 83' ξανά ο Πόστιγκα με κεφαλιά έκανε το 5-2, ενώ στις καθυστερήσεις η Ντέπορ μείωσε με τον Μποντίπο.
ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Ρομπέρτο, Αμπραχάμ, Άλβαρο, Λούβενς, Σαπουνάρου, Μοβίγια, Ζουκουλίνι (25' Αράνδα), Απόνιο, Μοντάνιες, Ροντρίγκες (83' Οριόλ), Πόστιγκα (86' Ρομαρίκ).
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Αρανθούμπια, Λάουρε, Αϊτάμι, Κάστρο, Πίντο, Ντομίνγκες, Μπεργκαντίνιος (84' Σάντος), Βαλερόν (52' Καμούνιας), Γκάμα, Πίτσι, Ρίκι (83' Μποντίπο)
ΕΣΠΑΝΙΟΛ- ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 0-3
Γήπεδο: Κορνεγιά Ελ Πρατς
Η ομάδα της Βαρκελώνης κατάφερε να διασυρθεί στο «σπίτι» της με σκορ 3-0 από την τελευταία της βαθμολογίας, Οσασούνα για την 11η αγωνιστική της Primera Division και την πλησίασε στον ένα βαθμό.
Οι φιλοξενούμενοι στο 22' άνοιξαν το σκορ με τον Σεχούδο και τα... δύσκολα για τους γηπεδούχους ξεκίνησαν. Στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 62', ο Σόλα έκανε το 2-0 και η Οσασούνα έβαλε θεμέλια... νίκης. Στο 77' ο Όνου ήρθε να βάλει το «κερασάκι στη τούρτα», σημειώνοντας το τελικό 3-0 και να δώσει ακόμα ένα φετινό «χαστούκι» στην Εσπανιόλ.
ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Άλβαρες, Β.Άλβαρες, Μορένο, Κολότο, Ροντρίγκες, Σάντσες, Φορλίν (49' Σιμάο), Γκόμες (56'Λονγκό), Βερδού, Γκαρσία, Στουάνι.
ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντεθ, Νταμιά, Λός, Φλάνιο, Αρίμπας, Νάνο, Τιμόρ, Αρμεντέρος (80' Τόρες), Σεζούδο, Σίσι, Σόλα (67' Ομβού)
ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ- ΘΕΛΤΑ: 3-2
Γήπεδο: Βαγιέκας
Την ανοδική της πορεία συνέχισε η Ράγιο Βαγιεκάνο που επικράτησε με 3-2 της Θέλτα, παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0. πολλά παράπονα έχει η Θέλτα για το πέναλτι φάντασμα που κέρδισε η Ράγιο στο 82'.
Η Θέλτα μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά, έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Μπερμέχο στο 5' και στο 14' άνοιξε το σκορ. Ο Λόπεθ βρήκε με όμορφη καθετή μπαλιά τον Άσπας κι εκείνος με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Κομπένιο. Στο 18' ο Βάρας μπλόκαρε την κοντινή προβολή του Κάρλος, ενώ στ 22' το σουτ του Τίτο από δεξιά σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της Θέλτα. Η Ράγιο πίεσε έντονα στο επόμενο διάστημα, αλλά ο Βάρας είπε όχι στον Μπαπτιστάο στο 27', όπως και στον Ντομίνγκες στο 31', αλλά στο 33' η Θέλτα έκανε το 2-0. Ο Άσπας έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Ράγιο και με νέο πλασέ νίκησε τον Κομπένιο. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 40ο λεπτό λόγω αποβολής του Καμπράλ.
Στο 48' η κεφαλιά του Πίτι πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Βάρας αλλά στο 59' η Ράγιο μείωσε σε 2-1. Μετά από σέντρα του Κάρλος ο Μπαπτιστάο έπιασε την κεφαλιά και νίκησε τον Βάρας. Στο 6' οι γηπεδούχοι έφεραν στα ίσια το ματς με παρόμοιοι τρόπο, ο Ντομίνγκες έβγαλε τη σέντρα και ο Τίτο με το κεφάλι ισοφάρισε. Τη νίκη στην Ράγιο έδωσε ο Πίτι με πέναλτι στο 82ο λεπτό, αλλά το πέναλτι που κέρδισε ο Ντελίμπασιτς ήταν κάτι παραπάνω από ανύπερκτο, καθώς εκείνος έκανε επιθετικό φάουλ.
ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Κομπένιο, Λαμπάκα (60' Λαμπάκα), Τίτο, Αμάτ (46' Γκάλβες), Κασάδο, Πίτι, Φουέγο, Τρασόρας, Κάρλος. Ντομίνγκες, Λέο Μπαπτιστάο (86' Αντριάν)
ΘΕΛΤΑ: Βάρας, Μάγιο, Καμπράλ, Τούνιες, Λάγο, Λόπεθ (42' Μπούστος), Κρον Ντέλι, Φερνάντες (54' Μπελβίς), Βίλα, Μπερμέχο (65' Τόνι), Άσπας
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
