Με αφορμή δημοσιεύματα από την Αλγερία σύμφωνα με τα οποία ο Ραφίκ Τζιμπούρ ετοιμάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο, διετούς διάρκειας, με τον Ολυμπιακό, από την πειραϊκή ΠΑΕ υποστηρίζουν πως δεν έχει ανανεώσει ο Αλγερινός επιθετικός.
Στις συζητήσεις που έχουν γίνει έχει προκύψει οικονομική διαφορά με τον Τζιμπούρ να αξιώνει πάνω από 1.5 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο και τον Ολυμπιακό να προτίθεται να αυξήσει ελαφρώς τις αποδοχές του Αλγερινού επιθετικού με τις επαφές να συνεχίζονται μέσα στην εβδομάδα για να βρεθεί η "χρυσή τομή".
Όσο για τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ολυμπιακό να καταθέτει νέα βελτιωμένη πρόταση στον Βασίλη Τοροσίδη, στην ΠΑΕ υπογραμμίζουν πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και πως η προσφορά της προς τον αρχηγό της ομάδας θα φτάνει μαζί με τα μπόνους τις 800.000 ευρώ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
