Η Τζαμάικα χρειαζόταν τη νίκη, αλλά έμεινε στο 0-0 με το Κουρασάο, το οποίο ήταν εκείνο που τελικά πήρε την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026 γράφοντας τη δική του ιστορία.
Το αποτέλεσμα αυτό έδωσε το εισιτήριο στο Κουρασάο, με την Τζαμάικα να τερματίζει στη 2η θέση του ομίλου και να διεκδικεί μία θέση στο Μουντιάλ μέσω των playoffs του Μαρτίου.
Το γεγονός ότι η Τζαμάικα δεν προκρίθηκε απευθείας μέσω του ομίλου της, ο Στιβ ΜακΛάρεν ανέλαβε την ευθύνη και ανακοίνωσε μετά το τέλος του αγώνα συγκινημένος την παραίτησή του από την εθνική ομάδα, που ανέλαβε τον Ιούλιο του 2024.
“Το να ηγηθώ αυτής της ομάδας ήταν μια από τις μεγαλύτερες τιμές της καριέρας μου, αλλά το ποδόσφαιρο είναι μια υπόθεση αποτελεσμάτων και απόψε δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας, που ήταν να προκριθούμε από αυτόν τον όμιλο.
Είναι ευθύνη του ηγέτη να κάνει ένα βήμα μπροστά, να αναλάβει την ευθύνη και να λάβει αποφάσεις προς το συμφέρον της ομάδας.
Μετά από βαθιά σκέψη και μια ειλικρινή αξιολόγηση του πού βρισκόμαστε και πού πρέπει να πάμε, αποφάσισα να αποχωρήσω από τη θέση του προπονητή της εθνικής ομάδας της Τζαμάικα.
Μερικές φορές το καλύτερο που μπορεί να κάνει ένας ηγέτης είναι να αναγνωρίσει πότε απαιτείται μια φρέσκια φωνή, νέα ενέργεια και μια διαφορετική προοπτική για να προχωρήσει αυτή η ομάδα μπροστά”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

