Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ρεπό στην Τρίπολη

Η είδηση του ρεπό της Κυριακής ήταν η καλύτερη για την προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες με αρκετές απουσίες προπονήθηκαν και το Σάββατο, ενώ η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Βέροια θα ξεκινήσει, ουσιαστικά, την Δευτέρα.


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι Μπακασέτας και Γιαλούσης είχαν πάρει ειδική άδεια από την ΠΑΕ για να απουσιάσουν, ενώ οι Σανκαρέ και Πιπίνης συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα. Εκτός ήταν και οι Καστέλς και Ρούσσης, οι οποίοι αποχώρησαν με προβλήματα.

Την Δευτέρα, θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για τη Βέροια, σε ένα παιχνίδι όπου ο Σάκης Τσιώλης θέλει να δει τους παίκτες του να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και φυσικά να έρθει και το τρίποντο.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ